Follow:
Hverdagen

Novemberlyset

Orkanger

Korsfjorden

Korsfjorden

Bølge

Bølge

Måser

Morgenene og ettermiddagene er så mørke nå. Når jeg sitter på bussen, ser jeg stort sett ikke annet i vinduet enn lysene på den andre sida av fjorden og mitt eget trøtte speilbilde. På vei hjem er det bare så vidt jeg kan se når jeg nærmer meg gården. Bare de små rutene med lys på fjøsveggen er synlig øverst i bakken midt i alt det svarte. November.

Nå i den mørkeste tida er det en hard overgang å gå fra å ha styrt dagene selv – å ha kunnet gå en tur ut rundt lunsj eller bare legge igjen bøkene og gå i marka en vanlig torsdag – til å sitte inne på kontoret åtte til fire og bare så vidt legge merke til hvordan dagen går fra svart til grå til svart igjen. Men da er det ekstra fint å vite at helgene er fri. Forrige søndag krøp jeg inn i den største ullgenseren til Petter og tulla skjerfet om halsen, tok turen ut til vinden og ned til sjøen. Det er noe eget ved de dagene når fjorden er ruskete, bølgene skyller innover fjæra og måsene blir dratt sidelengs avgårde med vindkastene. Særlig når snøen ligger på toppene og sola så vidt ligger som et gyldent skimmer over skyene.

Og nå er helga i gang igjen. Jeg skal spise frokost med appelsinjus og egg, lese avisa og radioen skal få stå og summe på stuebordet. Og så skal jeg ut – ut på eventyr, ut i lyset!

LagreLagreLagreLagre

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

LagreLagre

Share on
Previous Post Next Post

Se også

6 Comments

 • Reply jennifer

  alltså wow wow wow!!! första bilden! SÅ fin!

  November 18, 2017 at 09:12
  • Reply Kristine Graneng

   Takk, Jennifer! Er så gøy å treffe på når lyset er sånn! :D

   November 20, 2017 at 20:15
 • Reply Nastasja

  Är så himla dålig på att kommentera på bloggar men läser alltid när du lägger ut, bara så du vet. Och den här översta bilden är helt jäkla bananas FANTASTISK. Wow!

  November 18, 2017 at 21:08
 • Reply June

  Fantastiske bilder <3 Særlig det første! Så dramatisk.

  November 19, 2017 at 14:10
  • Reply Kristine Graneng

   Takk, June! Og håper det går bra med deg og gutten! :D

   November 20, 2017 at 20:13

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.