Sauene på hauen

«Kan vi ikke stikke bort på haugen og hilse på sauene?» sa jeg til Ingeborg, der vi satt med hver vår bok i hagen i Brumunddal og rynket litt på nesen over at sola forsvant bak skyene. Også gjorde vi det, før vi fortsatte dagen med å spille kubb og spise lunsj ute med vannmelon og spekeskinke. Ah, gøy på landet <3

(Ikke det at det ikke er kjekt i byen også altså, men her går allting så fort at jeg nesten ikke rekker summe meg. Plutselig er det blitt august nesten uten at jeg har merket at dagene har krøpet forbi.)


Kategorier:

4 kommentarer til “Sauene på hauen”

  1. Må bare få sagt det, blar meg gjennom bloggen din og tenker bare på hvor fantastisk fine øyeblikksbilder og generelle bilder du har innpå her! Kjempefint! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.