Siste nytt fra grønnsakshagen

Grønnsakshagen

Det er ganske utrolig å se hvordan det vokser i grønnsakshagen om dagen. For en måned siden så det slik ut. Nå er det rene jungelen. Sitronmelissen er i ferd med å ta over den ene kassen, ruccolaen og spinaten har slått seg ordentlig løs i den andre. Til og med korianderen som sto liten og puslete i vinduskarmen på kjøkkenet før den ble plantet ut har vokst seg skikkelig stor. Det er så gøy.

Den siste måneden har vi høsta grønnkål i ulike varianter, spinat, ruccola og jordbær, men nå begynner det å bli enda mer som er innhøstingsklart.

Knutekål – Grønnsakshagen

Om ikke lenge er knutekålen ferdig! Jeg er så glad for at de ble sådd i flere omganger, så blir ikke alle ferdige på én gang. Knutekål er så godt. Herlig sprø og søt, perfekt til snacks.

Spaghettigresskar – grønnsakshagen

Spaghettigresskaret er på vei ut av kassen nå. Det er fremdeles ikke tegn til noen gresskar, så om det ikke blir en usedvanlig varm og lang sensommer, tror jeg ikke det blir gresskar på oss i år heller. Fin er den da uansett, men store paraplyblad og snirklete avstikkere på stilkene.

Grønnsakshagen

I favorittkassen min går det veldig godt. Grønnkål, fennikel og squash i skjønn harmoni.

Squash – grønnsakshagen

Fennikelen er enda ikke helt klar, men for noen dager siden høsta jeg den første squashen. Her er det enda flere på vei!

Gråpus i grønnsakshagen

Gråpus lusker som vanlig rundt beina på meg når det er noe som skjer.

Spinat til kyrne

Jeg rydda bort spinaten som har gått i stokk for å gjøre plass til å så noe nytt og tok dem med bort til beitet. Kyrne stimla sammen for å gomle dem i seg. De er så herlige! Se bare på ho med den store luggen.

LagreLagre


Kategorier:

2 kommentarer til “Siste nytt fra grønnsakshagen”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.