Follow:
Annet, Lister, Tankevekkere

Tankevekkere på en fredag

Jeg starter helga mi med å spise mangosorbet med jordbær når jeg egentlig skulle spist middag, med kontrabasskonsert og med å pakke sekken for å ta en tur hjem for å feire bursdagen til pappa. Også noen fredagstankevekkere da, fordi det samler seg opp en del av dem gjennom ei uke:

– som Morten Svane sitt prosjekt om hvordan vi har et fullstendig feil bilde av hvordan damer som trener ser ut. Det er så viktig å forstå at kroppen er til for å brukes, ikke til å konkurrere om hvem som har de mest tydelige magemusklene, selv om det er fryktelig vanskelig når man får et annet inntrykk fra så mange kanaler.

– Denne er fantastisk: Filip (13) skriver om hvorfor du bør bake ditt eget brød. (Prøv denne oppskrifta, for eksempel. Hjemmebaka brød er så verdt det når man bare bestemmer seg for å ta seg tid til det!)

– I det siste har jeg falt pladask for Frode Grytten. Bare hør på dette. Får meg til å lengte tilbake til fotballkarrieren min, selv om kommentatorene kalte meg Kristoffer, jeg aldri traff ballen og det forståelig nok ikke var noen som sentra til meg.

– Også litt språknerding til slutt, fordi det er gøy (og fordi det skjer mye av det for tiden). Først denne artikkelen som rokka på verdensbildet mitt og så 18 rare tyske ord du ikke vil tro fantes.

 

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Caroline

  Elsker slike innlegg som dette, takk!

  May 29, 2015 at 21:05
 • Reply Gitte

  Liker alt på denne lista! Jeg blir litt stressa av slike språkfeil-oversikter, men er jo kjekt å få en oppklaring.

  May 30, 2015 at 00:52
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.