Fiskesuppe hos Kari

I dag har jeg fullstendig brutt min egen oppfordring om ikke å lese dagen før eksamen. Likevel har jeg fremdeles ei fin liste med pensum jeg ikke har lest – og som jeg sikkert aldri kommer til å lese. Eksamen blir det liksom i morra uansett om jeg er klar eller ikke. Det får bare gå som det går. Nå setter jeg i hvert fall punktum (sånn bortsett fra panikklesinga utenfor eksamenslokalet) og går inn i fasen for mental forberedelse. Sjokolade og netflix med andre ord!

Også tenkte jeg det var fint med et lite tilbakeblikk til en mye triveligere og mindre stressa kveld for noen uker siden da vi var invitert på treretters middag hos Kari – Kari som alltid har plass til en ekstra ved kjøkkenbordet, selv om det er litt i trangeste laget, som lager verdens beste fiskesuppe og som er den mest omtenksomme jeg veit om. Slik så det ut:

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Håper dere får ei fin uke! Vi snakkes på den andre siden!


Kategorier:

2 kommentarer til “Fiskesuppe hos Kari”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.