Handle handlenett på nett

(Beklager overskrifta, men jeg bare måtte.)

Noen vaner er enklere å ta med seg hjem fra Tyskland enn andre, og i dag vil jeg snakke varmt om en av mine favoritter: nemlig handlenettet! Mens vi bråker over plastposeavgift på ei krone i verdens rikeste land, pakker tyskerne varene sine i kurver og sekker og handlenett, og plastposene er omtrent avskaffa. Ikke bare er det bra for miljøet, men det er også en skikkelig god unnskyldning for å finne seg et kult handlenett (eller tre).

De siste ukene har jeg tråla etsy på jakt etter noen nye fine, og jeg har endelig funnet ett som kommer i posten snart. Men jeg kan jo ikke være den eneste som går på butikken med fint nytt handlenett og god samvittighet attpåtil, så her kommer noen etsy-butikker dere burde ta en titt på.

Kristine GranengWear2me

Kristine Graneng

CeridwenDESIGN

Kristine Graneng

Les Fugitives

Kristine Graneng

AlohomoraDesign

Kristine Graneng

Totebagdodobob

Skal vise dere mitt så snart det kommer!

4 kommentarer til “Handle handlenett på nett”

  1. Lise-Marie

    Jeg ELSKER handlenett! Har som regel alltid ett nett med småting i tillegg til skolesekken med meg over alt. Disse var skikkelig fine.

  2. Har sikkert 30, uten å overdrive, men så og si alle er i bruk. Urolig nok. 10 er sikkert til ulike strikkeprosjekt, da. He he he. Men ja, jeg bruker å kjøpe artister sine handlenett, blir mye mer bukt enn ei t-skjorte.

    1. Kristine

      Jeg synes det er såå vanskelig å finne noen, men får følge med neste gang jeg drar på konsert, skjønner jeg! Minner meg forresten på at jeg må få fortgang i strikkeprosjektene mine :P

  3. Handlenett er bra, og fint, og jeg skjønner ikke hvorfor det ikke ha blitt mer vanlig her også?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.