Handle handlenett på nett

(Beklager overskrifta, men jeg bare måtte.)

Noen vaner er enklere å ta med seg hjem fra Tyskland enn andre, og i dag vil jeg snakke varmt om en av mine favoritter: nemlig handlenettet! Mens vi bråker over plastposeavgift på ei krone i verdens rikeste land, pakker tyskerne varene sine i kurver og sekker og handlenett, og plastposene er omtrent avskaffa. Ikke bare er det bra for miljøet, men det er også en skikkelig god unnskyldning for å finne seg et kult handlenett (eller tre).

De siste ukene har jeg tråla etsy på jakt etter noen nye fine, og jeg har endelig funnet ett som kommer i posten snart. Men jeg kan jo ikke være den eneste som går på butikken med fint nytt handlenett og god samvittighet attpåtil, så her kommer noen etsy-butikker dere burde ta en titt på.

Kristine GranengWear2me

Kristine Graneng

CeridwenDESIGN

Kristine Graneng

Les Fugitives

Kristine Graneng

AlohomoraDesign

Kristine Graneng

Totebagdodobob

Skal vise dere mitt så snart det kommer!


Kategorier:

4 kommentarer til “Handle handlenett på nett”

  1. Jeg ELSKER handlenett! Har som regel alltid ett nett med småting i tillegg til skolesekken med meg over alt. Disse var skikkelig fine.

  2. Har sikkert 30, uten å overdrive, men så og si alle er i bruk. Urolig nok. 10 er sikkert til ulike strikkeprosjekt, da. He he he. Men ja, jeg bruker å kjøpe artister sine handlenett, blir mye mer bukt enn ei t-skjorte.

    • Jeg synes det er såå vanskelig å finne noen, men får følge med neste gang jeg drar på konsert, skjønner jeg! Minner meg forresten på at jeg må få fortgang i strikkeprosjektene mine :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.