Follow:
Annet

Handle handlenett på nett

(Beklager overskrifta, men jeg bare måtte.)

Noen vaner er enklere å ta med seg hjem fra Tyskland enn andre, og i dag vil jeg snakke varmt om en av mine favoritter: nemlig handlenettet! Mens vi bråker over plastposeavgift på ei krone i verdens rikeste land, pakker tyskerne varene sine i kurver og sekker og handlenett, og plastposene er omtrent avskaffa. Ikke bare er det bra for miljøet, men det er også en skikkelig god unnskyldning for å finne seg et kult handlenett (eller tre).

De siste ukene har jeg tråla etsy på jakt etter noen nye fine, og jeg har endelig funnet ett som kommer i posten snart. Men jeg kan jo ikke være den eneste som går på butikken med fint nytt handlenett og god samvittighet attpåtil, så her kommer noen etsy-butikker dere burde ta en titt på.

Kristine GranengWear2me

Kristine Graneng

CeridwenDESIGN

Kristine Graneng

Les Fugitives

Kristine Graneng

AlohomoraDesign

Kristine Graneng

Totebagdodobob

Skal vise dere mitt så snart det kommer!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply Lise-Marie

  Jeg ELSKER handlenett! Har som regel alltid ett nett med småting i tillegg til skolesekken med meg over alt. Disse var skikkelig fine.

  September 14, 2016 at 16:35
 • Reply Hanne

  Har sikkert 30, uten å overdrive, men så og si alle er i bruk. Urolig nok. 10 er sikkert til ulike strikkeprosjekt, da. He he he. Men ja, jeg bruker å kjøpe artister sine handlenett, blir mye mer bukt enn ei t-skjorte.

  September 14, 2016 at 16:52
  • Reply Kristine

   Jeg synes det er såå vanskelig å finne noen, men får følge med neste gang jeg drar på konsert, skjønner jeg! Minner meg forresten på at jeg må få fortgang i strikkeprosjektene mine :P

   September 14, 2016 at 16:54
 • Reply June

  Handlenett er bra, og fint, og jeg skjønner ikke hvorfor det ikke ha blitt mer vanlig her også?

  September 15, 2016 at 11:37
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.