I’ve got sunshine on a cloudy day

Det er sommer i München. Det rasler i avisa naboen på verandaen ovenfor oss leser til morgenkaffen, ei humle summer seg inn på kjøkkenet, og nede i bakgården leker ungene med hageslagen til det nesten ikke er en tørr flekk igjen på de varme steinene. Om ettermiddagen lukter det grilling selv om skyene rotter seg sammen og man bare venter på at de første lunkne dråpene skal begynne å falle.

Det er virkelig sommer, altså!

Tja, kanskje ikke like mye hver dag da. I dag gikk jeg med gummistøvler og paraply til universitetet, men det er likevel herlig varmt. Og i dag er det til og med juni! Så uansett om det er godværsdag eller kald vind og regnfullt, om man har sommerferie enda eller ikke, så er det på høy tid å finne frem sommermusikken!

Min sommermusikk er sånt man kan smådanse til på vei et sted om morgenen samtidig som man smiler litt lurt – for det er jo ingen andre som veit at man egentlig befinner seg i Liverpool på 60-tallet, på ei sandstrand i California eller på ei flytebrygge og dypper tærne i Nordsjøen. De siste ukene har jeg lagt til alle sommersangene mine etter hvert som jeg har kommet på dem til sommerlista mi (og såå fornøyd med at Beatles endelig er på Spotify). Nå synes jeg lista begynner å bli ganske så fin. Masse Beach Boys, Beatles og 60-tallsmusikk ispedd litt britpop og annen musikk som gjør meg glad.

Her er den: LYDEN AV NYSLÅTT GRAS

Hva hører dere på i sommer? Del gjerne lister hvis dere har!

Translation:
My summer playlist. You can find it on Spotify here.


Kategorier:

Ett kommentar til “I’ve got sunshine on a cloudy day”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.