Ønskelista

I år ønsker jeg meg aller, aller mest at alle jeg kjenner skal få ei strålende jul, ei sånn som man kan ta med seg langt ut i februar med et smil. Og at det blir snø, da – det ønsker jeg meg alltid. Store, tunge snøfiller når klokka bikker fem julaften og en hvit verden utenfor når jeg våkner første juledag. Det er drømmen.

Men så er jo lov til å drømme om sånt som kanskje ligger under juletreet også, selv om man blir litt mer voksen for hvert år og stort sett har det man trenger. Dette er det som står på mi ønskeliste i år:

Kristine Graneng

 

☆ Bøker. Kanskje aller mest Europeere av Simen Ekern, Vingebelastning av Helga Flatland, To søstre av Åsne Seierstad, Bokpod av Hallgeir Opedal og Menn som ingen treng av Frode Grytten. Eller noen andre som er fine å varme seg på og å drømme seg bort i om vinteren.

☆ Tekrus – ett ekstra fint ett som jeg kan ha stående på lesesalen! Jeg drømmer om et emaljekrus, slik som dette fra Falcon Enamelware. Også forelsket jeg meg helt i dette fra Anthropologie, både det i blått og det i hvitt.

☆ Te som jeg kan ha i kruset. Favoritten over alle favoritter er lakris- og peppermynteteen fra Tea Pigs. Den er så fantastisk god.

☆ Abonnement på ei ukesavis. Aller helst Economist eller Morgenbladet.

☆ En melkeskummer. Hjemmelaga cappuccino til avisa om lørdagsmorgenene, det hadde vært noe dét.

☆ Kamerastativ og fjernkontroll så jeg kan ta parkasen over pysjamasen, smette på meg vinterskoene og snike meg ut når det er stjerneklart for å ta bilder av nattehimmelen. Også ønsker jeg meg en egen refleksskjerm, så jeg kan ta ekstra fine portrettbilder i vår.

Hva ønsker dere dere til jul? Og har dere noen fine julegavetips som kan gjøre noen ekstra glad?


Kategorier:

8 kommentarer til “Ønskelista”

  1. Jeg ønsker meg den siste boka i Napoli-serien av Elena Ferrante, Ville detektiver av Roberto Bolãno og Et lite liv av Hanya Yanagihara. Ellers også treningsklær og en hodelykt. Satser altså på både lesing og trening i 2017 ;)

  2. Så fine ting. Jeg har ikke tenkt så mye på hva jeg ønsker meg. Men litt spesiell te og fine stearinlys er ting som jeg synes er ganske fint å få, og å gi.

    • Så fancy teknologien begynner å bli! Jeg spiller fremdeles på min Gameboy Advance en gang i skuddåret, men det er jo skikkelig gøy. :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.