Snøsmelting, vårlengsel og stipend

Det herjer en skikkelig snøstorm ute. Vinden har blåst snøen av greinene på granene oppi åsen bak gården, og nå klamrer den seg inntil stammene i stedet: Skogen er full av lange, tynne, hvite streker. Men etter dette uværet tror jeg våren kommer, for innimellom buldrer snøen ned fra taket og neste uke er det allerede påske.

Denne vinteren har vært vinteren vi alltid drømmer om, men nå lengter jeg sånn etter våren: sol i ansiktet, lyse kvelder og å se ting spire. Vi var på butikken for ikke så lenge siden, og da kunne jeg ikke dy meg. Sto foran frøhyllene og titta lenge før jeg kjøpte med meg en bunke poser hjem. I påska tenker jeg at jeg skal så inne. Plana er å ha krydderplanter stående i kjøkkenvinduet og å ha et fint lite utvalg grønnsaker som skal få flytte ut når nettene blir varme nok.

Gråpus på kjøkkenet

Ellers er jeg så glad for tiden, for jeg har fått tilbud om jobb! Fire år til å forske på prosjektet mitt! Det er så godt når alle timene med arbeid gir uttelling og når planene ikke bare skal være ord på papiret, men faktisk skal bli noe. Åh, som jeg gleder meg til å nerde europapolitikk de neste årene!!


Kategorier:

3 kommentarer til “Snøsmelting, vårlengsel og stipend”

  1. Åå, gratulerer med jobb! <3 Spennende!
    Og hm, kanskje jeg skal ha et spennende prosjekt i påska jeg også. Får se hva det blir!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.