Søndagsresymé

Kristine Graneng

Mandag var en skikkelig fint start på uka. Om kvelden var jeg invitert i bursdagsfest i studentboligene i den gamle utøverlandsbyen fra -72-OL. På veien gikk jeg innom Olympiaberget. Hele himmelen var pastellfarga, kjærestepar satt i gresset og drakk vin, og jeg har aldri sett Alpene klarere fra München. Dere ser dem dere òg, ikke sant?

Kristine Graneng

Tirsdag var ikke en like bra dag. Da satt jeg på biblioteket og arbeidet med oppgaven min om Fremskrittspartiet. Jeg leser så mye om høyreekstreme partier og får helt vondt i magen og må blinke bort tårene noen ganger. Til slutt ga jeg opp og gikk hjem og la meg i senga og så fotball i stedet.

Kristine Graneng

Onsdag var nok en dag på universitetet, men riktignok en som var mye bedre. Jeg kjøpte alge-is på vei hjem, for har hørt at livet starter utenfor komfortsonen (men neste gang blir det pistasj igjen). Også spiste jeg alle de beste grønnsakene til middag: søtpotet, squash og avokado med bulgur til. Anbefales!

Kristine Graneng

Torsdag spiste jeg is med Ida før jeg stakk til parken for å spille fotball. Skal bli den nye Ronaldo, liksom. Kristine Ronaldo. Sutra i hvert fall nesten like mye da jeg fikk en strekk i låret og sprang rundt i halvblinde og snubla i muldvarphull fordi jeg ikke hadde på linser. Men så godt da vi stakk til Eisbach og vassa i isvann etterpå.

Kristine Graneng

Fredag var den beste dagen i hele uka. Jeg starta med å lese om Brexit mens jeg egentlig skulle gjøre ferdig noe annet. Så sykt at det skjer, og så spent på hva fortsettelsen blir! Så dro jeg og Ida til Starnberger See, det var tredve grader og vi lå på hvert vårt håndkle blant pensjonistene, døste i sola og tok årets første bad med utsikt mot Alpene.

Kristine Graneng

Lørdag, i går altså, jobbet jeg stort sett hele dagen, men tok meg en tur ut for å se fotball. (Slang dessuten med et annet bilde, det til venstre, fra forrige uke, da vi så Tyskland i aksjon.) Jo mer dramatisk kampen ble, jo mer dramatisk ble det rundt oss også. Noen voldsomme vindkast tok tak i presenningene og i ekstraomgangene falt den ene ned over oss, mens tordnet buldret i det fjerne og vi bare ventet på at regnet skulle komme. Det endte med at vi ble jaget inn for å se slutten, og etterpå løp jeg hjem under paraplyen mens søledammene vokste rundt føttene mine. (Hadde en fantastisk snapstory som dessverre er borte nå, men hvis dere vil få med dere de neste, kan dere legge meg til på kristinegrr.)

I dag har jeg ikke gjort så mye, annet enn å jogge en tur og å forberede et foredrag jeg skal ha på onsdag. 45 minutter på tysk. Alene. Kjenner jeg blir mo i knærne og skjelven i stemmen bare ved tanken, men når jeg er ferdig, så har jeg gjort det òg! Har dere noe dere gruer/gleder dere til/er gira over uka som kommer? Fortell da vel! Håper i hvert fall den blir fin!

Translate
My week, mostly spent at the library and watching football, but also with the loveliest sunset in Munich so far at the Olympiaberg, eating algae ice cream (O.o), playing football in Englischer Garten and swimming in Starberger See. Hope you had a nice week and that the next one will be even better!


Kategorier:

4 kommentarer til “Søndagsresymé”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.