Tittei!

Den siste tiden virker det som om det stadig har dukket noen nye lesere innom, men det er litt rart å ikke vite noe særlig om dere som leser det jeg skriver (bortsett fra de av dere som kommenterer innimellom – det er så koselig, synes jeg! :)). Derfor lurer jeg på om dere kan gi meg et lite tittei og si noe om hvem dere er? Hva heter dere, hvor kommer dere fra? Og hvorfor ikke fortelle om noe dere gleder dere til denne uka med det samme?

Og med det samme jeg var inne på den tanken, så innså jeg at jeg ikke har skrevet så mye om hvem jeg er og hva jeg holder på med heller, bortsett fra det lille som er skriblet i margen her, så om dere er litt nysgjerrige dere også, så har jeg skrevet noen ord om meg selv.

Her er altså jeg, representert ved et noe atypisk selvportrett fra Oslo-sommeren i fjor. Jeg er akkurat fylt 24 år og bor (i to uker til!) på en hybel i Trondheim. Her har jeg bodd i sånn omtrent fire og et halvt år mens jeg har studert på NTNU. Først et årsstudium i engelsk, så bachelor i europastudier med engelsk pluss litt tysk på si, og nå er jeg i gang med masteren i europastudier. Hvorfor det da? Hva skal du egentlig bli? går det jo an å spørre (og det gjør stort sett de fleste når det er snakk om studiene mine, bortsett fra de som spør hva jeg mener om EU). Svaret mitt er i grunn at jeg synes det er spennende og at det er utrolig kjekt å få gå et så allsidig studie som samtidig føles relevant. Også får vi se hva jeg ender opp med å gjøre til slutt da. Så lenge jeg får skrive, være nysgjerrig og finne ut av ting på en eller annen måte, tror jeg nok jeg blir fornøyd.

Før jeg kom til den en gang så store, fine byen (som stadig blir mindre jo mer jeg ser av resten av verden, uten at det gjør den noe mindre fin), bodde jeg på en gård i Bjugn, ytterst på trøndelagskysten. Jeg er stadig hjemme, nå ganske ofte fordi jeg er så heldig at jeg fikk plass i kommunestyret etter valget. Jeg liker å engasjere meg! Også liker jeg å høre på jazz og synge til mens jeg baker kanelsnurrer, gå lange turer ute i naturen, drikke te og lese Harry Potter, Frode Grytten og sånt, heie på nordmenn som går fort på ski og se spanjoler spille fotball. Og jeg liker å fange øyeblikk og følelser med kameraet mitt og med ord, og derfor er det jeg har denne bloggen.


Kategorier:

14 kommentarer til “Tittei!”

 1. Bare så du vet det; elsker bloggen din!

  Jeg har jo kommentert litt før, så du vet kanskje litt om hvem jeg er, men jeg er Caroline (26) som er fra Harstad men bor i Bergen :)

 2. Jeg posta bloggen din som tips om bra bloggdamer på Den Selskabelige Diskusjonsforening på Facebook. Kan tenke meg at det ramler inn noen derfra! :-)

 3. hyggelig å lese litt mer om deg :-) liker bloggen din godt! jeg er en 23 år gammel jente som kommer fra (og er bosatt i) Oslo. studerer til å bli lærer! denne uken gleder jeg meg som alltid til fredag hehe

 4. Hei! Liker bloggen og bildene dine veldig godt! Jeg heter Alva, født og oppvokst i Oslo (Bærum) men flyttet for flere år siden til USA og nå bor jeg i New York og studerer biologi. Jeg gleder meg til Wicked (Broadway show) på torsdag med min kjære :)

  http://livethoughts.blogg.no/

 5. Okei, føler meg litt 17 år, men det antrekket var SÅ fint! Hvor er skjørtet (buksene!??) fra? :-D

  Hmmm. Jeg er jo her titt og ofte, men uansett er jeg en 21-åring fra bygda som er fanget i Tigerstaden, studerer til å bli tekstforfatter og drømmer om å bo i en hytte på fjellet og skrive. Enough said, tror jeg vi sier.. HÅPER DU FÅR EN FORTREFFELIG ONSDAG! Snart helg, åh.

  • Haha, takk, Ingvild! Det er en shorts fra HM som er sånn 6 år gammel eller noe. Ønsker meg en bukseversjon eller noe helårsvennlig lignende jeg òg!

 6. Tittei! Jeg heter Lise-Marie, er 22 år, bor i Oslo, kommer fra Asker og studerer spesialpedagogikk! Er ute i praksis nå og gleder meg til å sove lenge på fredag fordi jeg må stå opp så tidlig resten av uken :S

 7. Heihei! Sunnmørsjente på 23 som studerer økonomi og tilbringer mest mulig tid ute eller over grytene på kjøkkenet. Derfor gleder jeg meg alltid til neste tur, eller neste måltid. Haha!

 8. Så koselig å få vite litt mer om deg!
  Jeg er stavangerjente på 23år, bor i Trondheim, og jobber som lærer (fikk jobbtilbud i går, og er overlykkelig! :D). Liker også å fange øyeblikk med kamera, og trives mest med kamera i nærheten. Bildene dine er så utrolig inspirerende og det var vell nettopp disse som gjorde at jeg i utgangspunktet begynte å følge bloggen din for mange år siden :)

 9. Hei, jeg er 22.
  Jeg er født i Trondheim, men vokst opp i Tromsø og Frankrike. (fransk fra og norsk mor)
  Jeg studerte tre år på LIPA (Liverpool Institute for Performing Arts) og nå jobber jeg som inspisient i Norge og England. For tiden er jeg inspisient på Hålogaland Teate.

  Denne uken gleder jeg meg til vi har gått igjennom første publikumsprøve på fredag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.