Uka som var: 34

Nå sitter jeg ved et skrivebord på hybelen min i Trondheim. Et helt eget skrivebord på rommet – det har jeg virkelig savnet etter et halvår der den eneste fornuftige plassen å sitte og skrive var ved kjøkkenbordet. Gleder meg til å tilbringe kvelder her i høst med tente stearinlys, store kopper te og knatrende tastatur. Takk til dere som gjorde dette mulig: takk til bestemor og bestefar som lånte meg bilen så jeg kunne frakte det hit; takk til pappa som bidro med bærehjelp; takk til Petter som hjalp meg med å skru det sammen.

Men spøk og skrivebord til side og over til det jeg egentlig tenkte jeg skulle skrive om, nemlig uka som var.

Kristine Graneng

Ukas avhengighet
Kaffe! Jeg har fått ei mokkakanne av Ida, og forrige uke fikk jeg kjøpt meg kaffe til den (Fransk Kontinental fra Kaffebrenneriet) Jeg holder fremdeles på å lære meg hvordan jeg skal bruke den helt riktig (Ida sender meg anvisninger på snapchat, tenk å ha en så fantastisk venn <33), men jeg synes den smaker skikkelig godt allerede, jeg. Særlig med et par biter sjokolade til akkurat når energinivået er på vei ned om ettermiddagen.

Ukas gladsak
Da vi var små, var det alltid den eldste broren min som stakk av med alle gevinstene når vi var på basar. Og jeg snakker ikke om servietter og tevarmere – nei, her snakker vi varmepumper og alle hovedgevinstene. Men nå, omsider, begynner vinnerlykken å komme til meg òg! Dagen etter at jeg skrev innlegget om filmene jeg kan tenke meg å se på kino i høst, dukket det opp en melding i innboksen min at jeg hadde VUNNET kinobilletter til Løvekvinnen! Nå gleder jeg meg til å ta med lillesøster på kino!

Kristine Graneng

Ukas «bra jobba»
Jeg jobba med den siste eksamensoppgaven hele forrige uke, sterkt hjulpet av biblioteksdate med Silje, god te og bestemor som kom innom med vafler på lørdag. Nå har jeg bare finpussen igjen før jeg leverer i morra! Det gjenstår riktignok å finne en bra måte å feire på! Min egen lille eksamensfest. Noen som har noen ideer?

Ukas skuffelse
Eksamensoppgaven som tok all energien som jeg kunne ønske jeg hadde hatt til andre ting. Som å dra på den linjeforeningsfesten jeg droppa fredag kveld og tok båten hjem i stedet. Og til å komme meg ut på tur – særlig den dagen Trondheim så helt magisk ut i morgentåka.

Kristine Graneng

Ukas musikk
Fremdeles uten øreplugger (men de er lokalisert!) var forrige musikkuke også litt død, men jeg har pussa litt på høstspillelista mi (When autumn leaves start to fall) og lagt til noen gamle favoritter og noe nytt jeg må høre på. Blant annet Strange Sight og Float av KT Tunstall som er så herlig disney-iske for et hode som trenger noe enkelt å fordøye for tida.

Uka som kommer
Denne uka skal jeg fylle med så mange pusterom som mulig: gå turer, lese bøker, lage gode middager, se siste sesong av Game of Thrones (endeliiiig!). Forelesningene starter så smått denne uka før det braker skikkelig løs neste uke, så da er det om å gjøre å tømme hodet og rydde plass for alt det nye som skal inn. Til helga skal jeg dessuten kjøre nordover til Snåsa med en fin liten gjeng! Gleder meg sånn!

Hva har vært deres opp- og nedturer denne uka?


Kategorier:

3 kommentarer til “Uka som var: 34”

  1. Det var jo så mye snakk om espressokanne da jeg var på besøk i München, så det fant jeg ut at jeg ønsket meg. Anders har visst fått det med seg og kom hjem med espressokanne en dag <3 Ikke ekspert på den enda, men det kommer seg! Har i hvertfall funnet ut at den smaker desidert best med litt sjokolade til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.