Uka som var: 42

Ny uke igjen, og den gamle virker allerede som en evighet siden, selv om den jo var ferdig først i går. Kanskje var den bare så lang? Nå har jeg brukt litt lenger tid enn vanlig på å nøste opp i trådene, men her er et lite sammendrag av noe av det som uke 42 forsvant til!

Kristine Graneng

Ukas øyeblikk

❋ onsdag morgen satt jeg på med pappa over skogen. Han på vei til jobb, jeg på vei til båten tilbake til Trondheim. Landskapet var malt i de aller fineste høstfargene, månen var fremdeles stor og rundt, hjort og elg beitet på jordene langs veien og ved det største vannet vi kjører forbi lå tåka så tett og hvit at det så ut som om vinteren hadde kommet.

❋ spiste klippfisk for første gang!! Det var godt!!

❋ lunsjsamtalene som fort blir litt for lange fordi det alltids går an å finne på noe mer å prate om.

❋ turen i frihet ute i marka etter levert eksamen.

Kristine Graneng

Ukas gladsak

Jeg har fått lys på lesesalplassen. Lyset bare «ble du BLENDA nå?!» da jeg slo det på for første gang etter å ha sittet og lest uten en måned, men jeg er så glad for at det virker nå – tusen takk til vaktmesterdama <3 Akkurat i tide til at jeg skal begynne å ta fatt på all lesinga jeg har måttet utsette til nå på grunn av den eksamenen jeg HAR LEVERT. (Også en gladsak jeg ikke føler jeg har fått uttrykt nok glede over enda.)

Kristine Graneng

Ukas bra jobba

Når jeg leser «mingling» i en invitasjon, da får jeg virkelig lyst til bare å gjemme meg under dyna og bli hjemme, men jeg ble invitert til høstmøte med Aschehoug for å høre presentasjoner av høstens bøker og på bokprat med Unni Lindell og Ketil Bjørnstad. Da trosset jeg den store minglefrykten og dro likevel. Helt alene. Jeg overlevde! Koste meg til og med!

Mine overlevelsestips for mingling: 1) ikke spis før du kommer når det står det er mat, så har du noe å gjøre når du ikke har noen å snakke med/ikke kommer på noe å snakke om og 2) ikke vær så nervøs, Kristine, det går jo bra! (I hvert fall etter at de første minuttene med klein titting ut i lufta er ferdig.)

Kristine Graneng

Ukas kjedelige

Formen, som fikk en skikkelig dupp på fredag da jeg var på butikken og handla mat til helga. Skikkelig Donald-øyeblikk med stjerner og planeter. Tuller med at det var påkjenninga av å gå forbi sjokoladehylla som var for stor (bare ei uke igjen nå!!), men var i hvert fall veldig glad for at jeg hadde selskap og at det ikke ble noen gjentagelse av da jeg svima av på Lidl første dagen i München.
Må-lære-meg-å-ta-det-nok-med-ro.

Kristine Graneng

Ukas musikk

The Sea – ARY. De tunge basstonene, den lette vokalen. Fint, fint.
(Også har jeg blitt passe hekta på Nobel. Litt som en norsk versjon av Homeland, med alt det innebærer. Liker det jeg.)

Uka som kommer

Planer: skrive semesteroppgave, dra på noen spennende møter om krig og fred og politikk og sånt, lese ut ei bok og starte på ei ny, traske ute i skogen og speide etter elg.

Hva er deres planer/sånt dere vil rydde rom til i løpet av uka? Og hva var det beste/kjedeligste/mest uforglemmelige med uka som var?


Kategorier: ,

5 kommentarer til “Uka som var: 42”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.