West Kirby

West Kirby

Nå er jeg tilbake fra Lake District, passe mør i beina. Det har vært så fint! Å bare gå og ta innover seg alt det herlige i noen dager – enorme trær,  sauer og revebjeller. Jeg skal skrive om ruta mi når jeg får summa meg til det. Må bare la det synke litt inn først.

Jeg kom tilbake til et Liverpool uten regn i går kveld, og det skal heldigvis vare noen dager nå. Pause fra kvelder på hybelen med regnet trommende mot vinduet. I stedet skal jeg ut i ettermiddagssola og utforske steder rundt byen jeg enda ikke har vært.

Forrige søndag var jeg i West Kirby. West Kirby ligger ute på Wirral, halvøya utenfor Liverpool. Det er bare en halvtimes tid med toget, så er man i en koselig, liten kystby. Og går man gjennom byen, befinner man seg plutselig ved ei strand som ser ut til å strekke seg nesten helt til Wales. Der ute ligger Hilbre Island og lokker som en grønn oase i alt det blå, ei tidevannsøy man kan nå ut til når det er fjæra. På veien dit ligger det to andre små øyer. Vi kom ikke lenger enn forbi den første før vi fikk beskjed om at tidevannet var i ferd med å snu. Da vendte vi om og gikk sørover langs stranda i stedet, så seilbåtene som dansa rundt hverandre ute på vannet og trakk inn sjølufta.

West Kirby

Hilbre Island, West Kirby

West Kirby

West Kirby

West Kirby

West Kirby


Kategorier:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.