Follow:
Ut på tur

Καλημέρα!

Kristine Graneng

Slik så det ut da jeg dro tilbake til Trondheim fra juleferien. Akkurat nå er jeg lenger hjemmefra enn jeg noen gang før har vært. Langt borte fra all snøen og dager som bare er mørke. Jeg er i Thessaloniki, Hellas. Her er det enda kaldere enn i Norge. Jeg fryser på tærne selv med to lag ullsokker i vinterskoene, men det er lyst når jeg våkner, klementiner på trærne langs gatene og varmt og koselig inne på kaféene og restaurantene, selv om sigarettrøyken svir litt i øynene og jeg ikke forstår hva noen sier.

Skal vise dere når jeg er tilbake i Norge. Enn så lenge kan dere følge meg på instagram: @kristinegraneng
Håper dere har ei fin uke!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Caroline

  Ha en fin tur! <3

  January 9, 2017 at 12:00
 • Reply Carina Behrens

  Håper dere koser dere masse, til tross for kulda! Hellas er så fint!

  January 11, 2017 at 22:23
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.