Follow:
Annet

Auf Wiedersehen

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

 

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

De fem siste månedene har gått fort og sakte på samme tid. Det føles en evighet siden den regnværsdagen i februar da jeg gikk opp fra u-banen for første gang og prøvde å finne frem til leiligheten. Nå er det nok en regnværsdag, men denne gangen skal jeg dra. Bagasjen min står ved døra og er klar, og jeg tror jeg er ganske klar jeg også.

Så nå sier jeg “auf Wiedersehen, München” og lar det henge. Litt som ho i kassa på butikken eller han tilfeldige du møter på gata – uten anelse om vi egentlig sees igjen. Men det hadde jo vært fint.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.