Den første sommerdagen

På torsdag våkna jeg til sola som skinte inn på rommet mitt og det kribla i hele kroppen etter å komme meg ut. Det var nemlig meldt over 20 grader, og vi hadde planlagt piknik i parken. Ténk det, at det kan være sommer allerede i mars!

Vi fant oss en flekk i Englischer Garten der vi slo oss ned. Så fint med en diger park midt i byen der det er plass til alle som vil!

Vi = denne fine gjengen + meg. Vi hadde med is og masse kringler. Innbiller meg at det er slik man har piknik i Bayern.

Det er forresten skikkelig rart at det kan se helt ut som vår, med nesten nakne trær, og føles akkurat som sommer.

Men for Kwan er 20 grader bare vintertemperatur.

Eugenio.

Et jazzband spilte, blant annet tidenes kuleste versjon av Hello. (Musikken var heldigvis titusen ganger finere enn antrekkene.)

Titia og Barbora kom også og spiste de siste isene, som egentlig var mest sjokolade utenpå og saus inni.

Da vi var ferdige med å spise is og kringler, hadde diskutert språkpolitikk og hvorvidt det hadde vært bedre om hele Europa snakket ett språk (jeg heier på språkmangfoldet!), pakket vi sammen for å ikke bli helt solbrente. (I hvert fall de litt blekere blant oss.) Også så vi disse gale münchnerne som skulle bade i isvannet…

Og til slutt en modig hund som også skulle bade og sølvtreet i parken, som er det fineste jeg vet akkurat nå. (Noen som har peiling på hva slags tre det kan være?)

Translation: The first day of summer in Munich! We spent Thursday picnicking in the Englischer Garten, eating ice cream and pretzels and discussing languages. Viel Spaß!


Kategorier: ,

Ett kommentar til “Den første sommerdagen”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.