Follow:
Hverdagen

Den første uka

Snø i mars

God morgen! Arkibald sover som vanlig på kjøkkenet, men både Rajsa og rådyrene borte på åkeren er i gang med dagen og det er snart jeg også. Først skal jeg sette på tevannet, også skal jeg ta med koppen bort til kontorplassen min.

Snø i mars

Forrige uke var ei rar uke. Jeg er ikke så bekymra for hele situasjonen. Jeg tenker at hvis vi gjør vårt beste og passer på å ta vare på hverandre gjennom dette, så skal det gå bra med det meste. Men det setter seg likevel en uro i kroppen. En uro som gjør at jeg våkner midt på natta og som gjør det vanskeligere å konsentrere seg om dagen, selv om den ikke nødvendigvis manifesterer seg i noen konkrete tanker. Det lureste jeg har gjort hittil er å skru av nyhetssendingene og å bruke hendene til noe. På fredag hadde jeg endelig en god arbeidsdag igjen, mens snøen lava ned utenfor, og i helga har jeg bakt sitronkjeks til kaffepausene og kløyvd ved. Nå føles kroppen mer klar for ei ny uke i unntakstilstand.

Snø i mars

Se de fine rumpene oppe i skogkanten!

I kalenderen min denne uka står det strikkekveld med venner, digital korøvelse og rydding i vedskjulet. Det er litt av et gode å kunne skrive ned ting i kalenderen selv når man har gått i skjul på en gård ytterst på Byneset.

Ønsker dere alle ei god uke! Ta vare på dere selv og hverandre! ♥︎

Snø i mars

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Miriam

    Fine bilder! Og helt enig i at man ikke kan lese nyheter hele tiden, da tror jeg man kan bli litt gæren til slutt. Har også fått brukt hendene i form av maling hele gårsdagen. Det var så deilig å gjøre noe fysisk som kan kunne konsentrere seg fullt ut om.

    March 23, 2020 at 13:28
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.