Follow:
Annet

Påskerapport

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Jeg tok påskeferie likevel, pakka baggen og dro hjem. Jeg har jobba om morgenene til sola har begynt å varme, kasta terninger med samtlige søsken, spist frokostblanding med melk rett fra ku 528, lest Jo Nesbø og blitt rød på nesen og vært i vaffel- og teselskap hos Kari. Og nå venter noen dager til med påskeferie. Noen ganger må man bare la hjernen få litt fri, selv om det er travelt – ukas visdomsord til både meg selv og alle andre i studietåka.

God påske!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Lise-Marie Lia

    Det høres ut som du har kost deg, det er viktig! Jeg har ifølge hjernen min slappet av litt for mye (dårlig tid nå). Men dette klarer vi! Heia masterstudenter og alle andre studenter.

    • Ja, vi klarer det! Heia, heia! :) Håper du ikke føler altfor mye på stresset!

  • Ida

    Lurt, tenker jeg! :) Håper du har kost deg masse!