Påskerapport

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Jeg tok påskeferie likevel, pakka baggen og dro hjem. Jeg har jobba om morgenene til sola har begynt å varme, kasta terninger med samtlige søsken, spist frokostblanding med melk rett fra ku 528, lest Jo Nesbø og blitt rød på nesen og vært i vaffel- og teselskap hos Kari. Og nå venter noen dager til med påskeferie. Noen ganger må man bare la hjernen få litt fri, selv om det er travelt – ukas visdomsord til både meg selv og alle andre i studietåka.

God påske!


Kategorier:

4 kommentarer til “Påskerapport”

  1. Det høres ut som du har kost deg, det er viktig! Jeg har ifølge hjernen min slappet av litt for mye (dårlig tid nå). Men dette klarer vi! Heia masterstudenter og alle andre studenter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.