Kinohøsten

Jeg gleder meg til å gå inn i kinosalen i høst en helt vanlig ettermiddag eller en langsom søndag, med en liten pose sjokolade i lomma og kroppen boblende av forventning. Det siste virker i hvert fall ikke å være noe problem i høst, for det er så mye på kinoprogrammet som det fint går an å glede seg til. La oss ta en titt!


Love & Friendship
Her er jeg litt seint ute, for det virker som om Love & Friendship allerede er ute av kinoprogrammet i Trondheim, men denne må jeg se en eller annen gang. Jane Austen sin humor er så klasse, og når Erlend Loe sier de har klart å overføre den til lerretet på en bra måte, så tror jeg på det.


SVK – Store Vennlige Kjempe
Barndomsminner! Jeg husker hvordan Store Vennlige Kjempe var så gruelig skummel, men lun på samme måte (klassisk Roald Dahl med andre ord). Selve historien har blitt borte for meg siden da, annet enn et bilde av kjempen som titter inn gjennom vinduet. På tide med en gjenoppfrisking altså! Å se familiefilmer på kino er dessuten noe av det fineste. Denne må jeg se.


Kongens Nei
Jeg liker når det kommer gode norske filmer, og denne gleder jeg meg virkelig til! 


Løvekvinnen
Denne hadde jeg på en måte avskrevet, uten å vite noe som helst om den, men etter å ha sett traileren, som jeg syntes var så fin, tror jeg må vurdere å se denne også!


Café Society
Woody Allen på kino en søndag bruker å være ganske perfekt, og i høst blir det en ny anledning til det. Jeg er kanskje ikke helt overbevist av historien i traileren, med Steve Carell, 30-tallet og litt lett jazz på toppen – det er verdt å se nærmere på.


Under kirsebærtrærne
Dette ser ut som en så søt film med et så fint persongalleri!


Fabeldyr og hvor de er å finne
Og så selve høydepunktet til sist! Jeg er så spent på denne filmen, men trailerne hittil synes jeg har vært lovende! Også med Eddie Redmayne da. Smelt.

Hvilke filmer ser dere frem til i kinomørket i høst?


Kategorier:

6 kommentarer til “Kinohøsten”

  1. Jeg gleder meg veldig mye til å se Fabeldyr og hvor de er å finne. Jeg elsker Harry Potter og noe nytt fra den verdenen ser jeg på med stor glede. Av de andre filmene har jeg lyst til å se Stor vennlige kjempe. Jeg elsker Roald Dahl. Kongenes nei er også en film jeg gleder meg til å få med meg. Jeg elsker alt om 2.verdenskrig både i bok og film format, ett stort pluss at det også handler om Norge under den perioden. Det blir spennende.

  2. SVK er utrolig koselig, selv har jeg faktisk aldri lest boken *:O* men nå har jeg kjempelyst til å lese den :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.