Måneskinn på Olympiaberget

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Sommerkvelder i München kan være fine de òg, selv om de blir så fort mørke. Mandag hang månen stor og rund over München, jeg hadde henta Petter på flyplassen, og vi satt på Olympiaberget, spiste kveldsmat og så sola gå ned over stadion. I det den forsvant, stupte svalene over himmelen og gresshoppene satte i gang å synge. Fint.

I går dro vi tilbake til flyplassen igjen, men på banen hjemover ringte pappa og fortalte at de var kommet til München. Så fint å få besøk og så fint å ha litt ferie. I dag skal jeg vise dem byen jeg bor i, og i morgen drar vi videre – til Alpene! Jeg kan nesten ikke vente! Derfor blir det sannsynligvis stille her, men dere kan følge med på Instagram (@kristinegraneng) og Snapchat (kristinegrr). Auf Wiedersehen!


Kategorier: ,

4 kommentarer til “Måneskinn på Olympiaberget”

  1. For et herlig solskinn i disse bildene. Man ser gløden på hvert bilde, og det var skikkelig godt når jeg sitter her i overskya Bodø haha! God tur til Alpene <3

  2. Åh, så herlig å se og lese! Jeg får SÅ lyst til å dra på utveksling selv….. sååå da kan jeg annonsere her hos deg at vet du hva, til høsten flyr jeg til England! Hurra hurra hurra! Et semester i utlandet for å skrive… o’ lykke.

    Nyt ferien <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.