Follow:
Hverdagen, Tyskland

Måneskinn på Olympiaberget

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Sommerkvelder i München kan være fine de òg, selv om de blir så fort mørke. Mandag hang månen stor og rund over München, jeg hadde henta Petter på flyplassen, og vi satt på Olympiaberget, spiste kveldsmat og så sola gå ned over stadion. I det den forsvant, stupte svalene over himmelen og gresshoppene satte i gang å synge. Fint.

I går dro vi tilbake til flyplassen igjen, men på banen hjemover ringte pappa og fortalte at de var kommet til München. Så fint å få besøk og så fint å ha litt ferie. I dag skal jeg vise dem byen jeg bor i, og i morgen drar vi videre – til Alpene! Jeg kan nesten ikke vente! Derfor blir det sannsynligvis stille her, men dere kan følge med på Instagram (@kristinegraneng) og Snapchat (kristinegrr). Auf Wiedersehen!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply June

  Kjipt at det blir fort mørkt, men på disse bildene så det i alle fall helt nydelig ut :D

  July 22, 2016 at 10:58
 • Reply June

  Og god tur til Alpene, gleder meg til å se bilder!

  July 22, 2016 at 10:58
 • Reply Martine

  For et herlig solskinn i disse bildene. Man ser gløden på hvert bilde, og det var skikkelig godt når jeg sitter her i overskya Bodø haha! God tur til Alpene <3

  July 25, 2016 at 17:37
 • Reply Ingvild

  Åh, så herlig å se og lese! Jeg får SÅ lyst til å dra på utveksling selv….. sååå da kan jeg annonsere her hos deg at vet du hva, til høsten flyr jeg til England! Hurra hurra hurra! Et semester i utlandet for å skrive… o’ lykke.

  Nyt ferien <3

  August 2, 2016 at 11:23
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.