Follow:
Hverdagen

Postkort fra Hangersletta

Hangersletta

Jeg var ute og gikk en tur i skogen her en dag da jeg møtte på en sambygding som kom farende på ski bortover traktorveien. “Trives du?” spurte han, etter at vi både hadde hilst og skrytt av den flotte vinteren. Hadde jeg vært av den litt mer utadvendte typen da, hadde jeg slått ut med armene og ropt “hvordan går det an å ikke trives HER?”, gestikulert rundt meg for å vise til alle de snøkledde trærne og rådyrtråkkene og februarsola. Men jeg gjør stort sett ikke så mye vesen ut av meg, så jeg nøyde meg med å smile og si, jo det er fint her.

Noen gang hadde det vært på sin plass å legge bort fint og heller bytte det ut med fantastisk, henrivende, eller kanskje fabelaktig. Legge bort den typiske trønderske underdrivelsen og si det som det er. For det er fantastisk her, særlig når fjorden ligger blank, og fjell jeg mener jeg aldri har sett før dukker opp sølvskimrende i horisonten bak andre fjell. Når et par hester kommer spankulerende inn i skogen og jeg får øye på dem på veien akkurat der sola slipper inn mellom trærne. Selv den døgnville hanen på en av nabogårdene har sin egen sjarm.

Raja

Skogen

Raja

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Nastasja

  alltså, vilken fantastisk plats! det ser verkligen ut som ett sagolandskap.

  February 27, 2018 at 06:43
 • Reply Stine Friis Hals

  Og DER begynte jeg å savne Trøndelag igjen. Heldigvis bare 24 dager til påske <3

  February 27, 2018 at 09:39
 • Reply Linda Erlien Borren

  For en fin plass!

  March 4, 2018 at 19:13
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.