Follow:
Hverdagen

Små eventyr og store eventyr

Trondheim blir stadig grønnere og jeg stadig blidere. På tirsdag leverte jeg bacheloroppgaven min og feiret med et av de mest inspirerende menneskene jeg vet om. Det er så kjekt å få bruke tid sammen med venner som gir deg lyst til å hoppe på neste fly og dra ut på eventyr. I det minste til å bli litt flinkere til å benytte seg av de mulighetene man får. Det var for så vidt det jeg gjorde torsdag formiddag. Ikke så langt, riktignok, bare til Oslo, men plutselig har jeg en sommerjobb jeg virkelig gleder meg til å starte i og kan bruke sommeren til å dra på nye eventyr i hovedstaden.

Og enn så lenge, mens jeg enda har eksamen hengende over meg (akkurat nå hjemmeeksamen i tysk 30-tallslitteratur…), finner jeg små eventyr i de rommene jeg har tid: fine gåturer i Trondheim som plutselig fikk våren kastet over seg, volleyball og grilling med naboer jeg egentlig ikke kjenner, morgenstunder med Frode Grytten, koselige kvelder med gode venner.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Caroline

  Aw, grattis med innlevering! Vet hvordan det føles.

  May 10, 2015 at 20:20
 • Reply Helene

  Gratulerer med innlevert bacheloroppgave og sommerjobb! Det er virkelig noe å feire.

  May 10, 2015 at 22:26
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.