Follow:
Hverdagen

Snøsmelting, vårlengsel og stipend

Det herjer en skikkelig snøstorm ute. Vinden har blåst snøen av greinene på granene oppi åsen bak gården, og nå klamrer den seg inntil stammene i stedet: Skogen er full av lange, tynne, hvite streker. Men etter dette uværet tror jeg våren kommer, for innimellom buldrer snøen ned fra taket og neste uke er det allerede påske.

Denne vinteren har vært vinteren vi alltid drømmer om, men nå lengter jeg sånn etter våren: sol i ansiktet, lyse kvelder og å se ting spire. Vi var på butikken for ikke så lenge siden, og da kunne jeg ikke dy meg. Sto foran frøhyllene og titta lenge før jeg kjøpte med meg en bunke poser hjem. I påska tenker jeg at jeg skal så inne. Plana er å ha krydderplanter stående i kjøkkenvinduet og å ha et fint lite utvalg grønnsaker som skal få flytte ut når nettene blir varme nok.

Gråpus på kjøkkenet

Ellers er jeg så glad for tiden, for jeg har fått tilbud om jobb! Fire år til å forske på prosjektet mitt! Det er så godt når alle timene med arbeid gir uttelling og når planene ikke bare skal være ord på papiret, men faktisk skal bli noe. Åh, som jeg gleder meg til å nerde europapolitikk de neste årene!!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Nastasja

  Åh, stort grattis fino! Vilka underbara nyheter :D

  March 20, 2018 at 06:37
 • Reply Renate

  Åå, gratulerer med jobb! <3 Spennende!
  Og hm, kanskje jeg skal ha et spennende prosjekt i påska jeg også. Får se hva det blir!

  March 20, 2018 at 07:50
 • Reply Maja Marcussen

  Så gøy å høre :) Gratulerer!

  March 20, 2018 at 11:20
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.