Sommerplaner

På mandag slo foreleseren ut med armene på slutten av seminaret og erklærte: Denne uka blir det sommer!

Nå skal det jo sies at det tross alt har vært en del sommer allerede, både av strålende solskinn- og varmt sommerregn-typen, men nå sier til og med værmeldinga at det skal bli sol, sol, sol og nærmere tredve grader. I hvert fall de tre neste dagene. Da passer det jo fint med ei aldri så lita sommerliste!

Kristine Graneng

Liste inspirert av Hjartesmil

Hva skal du gjøre i sommer?
Først og fremst skrive eksamensoppgaver, men om en måneds tid blir det i hvert fall et par uker ferie på meg også. Først kommer Petter noen dager, så kommer pappa, Dagfinn og Oda Margrete kjørende, og da skal vi reise rundt i området, men akkurat hvor, det veit vi ikke enda. (Jeg har ønsket meg en tur til Schwarzwald!)

Skal du reise noen andre steder?
Ja! Ingen konkrete planer om akkurat hvor, bortsett fra en tur til Salzburg igjen (gleder meg sånn til å se byen med sommerdrakta på!). Jeg har veldig lyst til å dra til enten Berchtesgaden eller Garmisch-Partenkirchen ei av de neste helgene. Og så skal jeg reise hjem etter hvert også, med en liten stopp innom Østlandet på veien!

Hvor lenge skal du ha ferie?
Med semesterslutt her etter at semesteret i Trondheim begynner, så blir det ikke så mye ferie egentlig – det kommer helt an på hvor flink jeg er til å gjøre meg ferdige med oppgavene mine. Håper i det minste på effektive formiddager så jeg kan bruke ettermiddagene på andre ting.

Kristine Graneng

Hva skal du lese?
Masse, masse artikler om høyrepopulistiske partier, europeisk integrasjon og finanskrise, men også noen bra bøker håper jeg! Så fort jeg har fått ordentlig kontroll på hva jeg skal gjøre med eksamensoppgavene mine nå, så skal jeg dra på bokhandling på Hugendubel og den engelske bruktbokhandelen like borti gata.

Hva skal du spise?
Gelato på vei hjem fra skolen, frukt i parken, gode salater til middag.

Hva skal du ha på deg?
Drømmer om lette kjoler med vide skjørt i alle andre farger enn svart, men med i kofferten hadde jeg bare én shorts, ett sommervennlig skjørt og fin-sommerkjolen min. Hvis det blir mye varmere nå, må jeg nesten finne noe nytt.

Hva er du urolig for?
At tida bare skal gå fra meg. At jeg skal være sliten og stresse så jeg ikke får gjort noe som helst. At jeg ikke rekker å være så mye sammen med alle de fine folkene jeg har truffet her før jeg må dra. Men er i grunn ikke så veldig urolig for noen ting – tror det skal bli noen fine sommermåneder!

Translation:
About my plans for the summer.


Kategorier: ,

2 kommentarer til “Sommerplaner”

  1. Høres ut som en fin sommer, dog litt knapp og stressende kanskje. Men det er også godt å være litt presset på tid. Jeg har hatt fri i snart to måneder og ikke gjort noe som helst. Skulle ønske jeg hadde noen ferie-deadliner. Haha!

    • Tror ikke det blir så dumt, selv om jeg skulle ønske jeg hadde mer tid til å bare gjøre akkurat hva jeg vil og ta det med ro. Du får prøve å sette noen deadliner for deg selv da! ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.