Follow:
Ut på tur

Søndag i Bymarka med en turvenn

Byaseter

Tidligere i høst sendte Karoline meg ei melding på instagram, spurte om jeg ville ha en ny turvenn. Det ville jeg jo. Og forrige søndag skrapa jeg is av bilruta om formiddagen og kjørte mot marka for å gå tur med henne og Zita i den kalde, men vakre vinterdagen. Det er så fint å gå tur med noen som kan vise hvor stiene går og fortelle historier om stedene. Om Byaseter og gapahuken og skoleturer. Om sommerkvelder ved Damvatnet og om den gamle husmannsplassen Onsøyhåggån.

Marka er så stille og rolig på denne siden av toppene. Jeg er sikker på at man kan gå alene i timer. Det er som en hemmelig plass som folk enda ikke har oppdaga, selv om stinettet løper på kryss og tvers over hele kartet og man kan gå fra Byneset og helt over til Granåsen om man vil. Og nå blir det fint å kunne gå enda flere av stiene med min nye turvenn.

Bymarka

Bymarka

Onsøyhåggån

Onsøyhåggån

Byneset

 

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Martine S.

    Dette fine innlegget ga med skikkelig hjemlengsel til Norge og naturen jeg er så glad i. Jeg håper jeg rekker en tur i snødekket mark når jeg svipper hjemom en tur i januar.

    November 27, 2017 at 03:34
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.