Follow:
Hverdagen

Uka som var: 10

Mandag! Jeg har ligget på sofaen siden fredag og hosta. Det gjør jeg i dag òg, selv om jeg innimellom hostinga prøver å få gjort noe arbeid på masteren. Det ble altså ikke så mange bilder å vise fra uke 10, men her er noen glimt fra mobilkameraet og noen øyeblikk jeg vil dele. Håper dere har ei fin uke!

Kristine Graneng

❋ å gå i tog oppover sentrumsgata, forbi kiosken, forbi rådhuset og forbi kjøpesentrene, bære hver vår brennende fakkel og lyse opp i en skumrende marskveld, selv om vi ikke er så mange. En liten forsamling i kulturhuset, berlinerboller og en kaffekoker som ikke virker. Jentene fra bygda mi som fyller rommet der de sitter på krakken foran flygelet. Også den mestringsfølelsen jeg kjente da jeg hadde holdt appellen min og folk kom bort etterpå og sa den hadde lært dem noe nytt.

❋ Moonlight på kino med klassen på torsdag. Se den.

❋ de små tingene som gjør det litt mindre trist å være syk: en samboer som fikser is fra butikken, Morgenbladet som dukker opp i postkassa, en kjæreste som kommer på besøk med en diger kartong appelsinjuice

Kristine Graneng

❋ å få veiledning på noe som virkelig begynner å ta form

❋ nordlyset den kvelden vi kjørte hjem fra sentrum. Det sto som lyskastere på nattehimmelen, sterke blaff av smaragdgrønn magi, dansende for stjernene. Også forsvant det igjen like fort som det dukket opp, men det er så fantastisk mens det varer.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

6 Comments

 • Reply Luisa - La Mar

  Fine punkter, selv om du har vært syk. Jeg har så lyst til å se Moonlight og nordlys da :)

  March 13, 2017 at 15:35
 • Reply karoline

  du inspirerer så utrolig masse, fine deg! har faktisk begynt å lage mine egne ukesoppsummeringer i dagboka, med masse bra greier – litt for å ikke gi slipp på fine ting, men også litt for å ta vare på skrivekløen. så tusen takk, for at du blogger og poster og skriver!!

  March 13, 2017 at 17:04
  • Reply Kristine

   Så veldig koselig å høre – varmer helt ut til fingerspissene! :) Det gir meg virkelig inspirasjon til å fortsette selv. Håper du får fylt dagboka di med masse fint!

   March 13, 2017 at 21:41
 • Reply Ingvill

  Er det 8. mars-tog du nevner? Jeg fikk ikke gått i tog i år, er lei meg for det. Skulle gjerne hørt appellen din!

  March 13, 2017 at 19:50
  • Reply Kristine

   Ja! Det var min første gang i 8. mars-tog – har liksom aldri vært noen tradisjon for det hjemme, men virkelig fint å være med på. Skal se om jeg får delt appellen min her etter hvert. :)

   March 13, 2017 at 21:43
 • Reply Rebecca

  åh, jag vill med se moonlight!

  March 13, 2017 at 22:27
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.