Uka som var: 3

Kristine Graneng

❋ da Petter hadde bursdag, og vi spiste bløtkake med Med hjartet på rette staden surrende i bakgrunnen en tirsdags ettermiddag etter å ha kjørt på isete veier og jobbet en stund på hver vår kant.

❋ himmelen, i mørkelilla og flammende korall, den dagen jeg starta seint, drakk kaffe i små slurker og leste Dag og Tid før jeg tok bussen opp til Dragvoll, til en dag der artikkelsidene fløy avgårde og ting liksom løsna.

❋ bøkene som lå og venta på meg i hylla på biblioteket på søndag og en pustepause på ti minutter med Dikt & forbannet løgn, selv om jeg i grunn aldri leser dikt

❋ å kjenne hvordan alle de irriterende og frustrerende tankene bare forsvant ei stund etter årets første treningsøkt. Det er så viktig å huske på hvordan det hjelper å bevege seg, muskel for muskel, når tankene hoper seg opp og man blir helt begravet under dem.

❋ varme klemmer og tårer som blandet seg med det kalde januarregnet. Yatzyterninger og gode samtaler. Og hvordan det noen ganger kan føles veldig godt å bare stå og skrelle poteter.


Kategorier:

6 kommentarer til “Uka som var: 3”

  1. Så fine greier festen fin uke. Og for et deilig bilde!

    Ønsker deg en god tirsdag. Hilsen leser som skal bli bedre å kommentere. Klemklem

  2. For en fin liste <3 Trening, eller bare aktivitet, hjelper så utrolig på humøret! Jeg er endelig inne i en god periode med trening og små turer ute, og jeg er så redd for at jeg plutselig skal glemme av hvor bra dette er for meg og hodet mitt, for så å få problemet med dørstokkmila igjen. Men enn så lenge er rutinene i orden, håper det fortsetter sånn. Håper du har eller får gode rutiner på dette også, det hjelper så mye :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.