Uka som var: 36

I dag er en sånn dag der skjorta er skrukkete og lappen på teposen havner i koppen når jeg skal ta den ut, så la oss bare spole litt kjapt tilbake til bedre tider før jeg er helt klar for å komme i gang med dagen.

Ukas gladsak
Så, så fint å være i samme by som så mange gode venner, særlig når de plutselig dukker opp en lørdagskveld og spanderer velkommen hjem-middag. Jeg blir stadig overraska over hvor fine venner det faktisk går an å ha!

Ukas øyeblikk
Denne uka har hatt så mange andre fine små øyeblikk òg, sånn som

▻  han lille gutten på skolebussen som krøp opp på setet med sekken på og sa høyt «Ha det, Pusur!» mens han så lengselsfullt ut vinduet i det bussen begynte å rulle.

▻  grisetegningene i morgenduggen på busskuret. Man trenger noen superheltgriser innimellom!

▻ da lyset falt skrått inn i skogen, blåbærene fremdeles var gode, selv om de begynte å bli i overkant modne, og det var ei lita luke med tid der jeg ikke trengte å tenke på så mye annet enn hvor vi kunne sette tyttebærspannet uten at det velta.

▻ taco med ekstrafamilien min og undulaten

▻  å se igjen venner jeg ikke har sett på veldig, veldig lenge, og det føles som om det slett ikke har gått noe tid.

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Ukas «bra jobba»
Vi hadde intensivkurs i prosjektplanlegging til masteren tirsdag til lørdag. Klapp på skuldra for vel gjennomført! Det var dessuten mye mer interessant og motiverende enn jeg hadde sett for meg. Nå gjenstår det bare å faktisk planlegge masteren. Litt skummelt.

Ukas kjedelige
Når jeg tenker skikkelig etter, og det verste jeg kommer på at jeg har opplevd denne uka er at jeg glemte å legge kikerter i bløt på lørdag slik at det ikke ble noen falafel til middag i helga, da tenker jeg det må ha vært ei bra uke!

Kristine Graneng

Ukas avhengighet
Jeg kjøpte balsamico og olivenolje på den italienske mathallen i München før jeg dro hjem. De har fått stått uåpnet til nå, men denne uka har jeg hatt balsamico og olivenolje på det meste jeg har spist. Så, så godt!

Ukas musikk
KT Tunstall kom med nytt album, KIN, denne uka, og jeg liker det veldig godt så langt! Andrea tipsa meg om God Help The Girl også, som er et sideprosjekt til Belle & Sebastian og som er sånn herlig avslappende og fint (og britisk).

(Det kanskje mest avgjørende musikalske øyeblikket mitt denne uka, var riktignok da jeg innså at E6 med DDE ikke handler om utroskap, men om en fødsel. Er verdens dårligste til å få med meg sangtekster.)

Kristine Graneng

Uka som kommer
I går dro jeg hjem til Bjugn med sekken pakka med pensumbøker. Denne uka er full av politiske møter her hjemme, som jeg tror skal bli ganske spennende, men jeg krysser fingrene for at det blir tid og vær til lesing ute i septembersola innimellom! Må jo komme ordentlig i gang med studiene på et eller annet tidspunkt i høst også.


Kategorier:

6 kommentarer til “Uka som var: 36”

  1. Lunsjtips: ruccula, fetaost, cherrytomat, melon og balsamicocreme. Himmelen i en bolle.

    Spiste siste rest av pakken din i dag; snackbaren. Sååå god. Og så ble jeg litt trist av at det er tomt for tyske godsaker. Et par teposer igjen, heldigvis.

    • Åå, nå savner jeg snackbarene, men har heldigvis noen teposer igjen jeg også! Takk for tips! Ser for meg at vannmelon + balsamico er skikkelig godt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.