Follow:
Hverdagen

Uka som var: 37

Kristine Graneng

Ukas øyeblikk

❋ Ho som arbeida med et masterprosjekt om låtskriving som snakka til meg en tidlig morgen da jeg var på vei inn til byen med bussen. Hvorfor snakker vi ikke mer med hverandre? Hvorfor er vi så redde for fremmede? Noen ganger savner jeg de tilfeldige samtalene i München skikkelig, om paraplyer og gummistøvler, med folk jeg sannsynligvis aldri ser igjen.

❋ Posten har begynt å finne meg! Bøker og avis og handlenett i postkassa; da blir jeg glad.

❋ En ettermiddagstradisjon: Kaffemat og Home and Away hos bestemor. Og plommer fra plommetreet i hagen.

Les Revenants og popkorn med brodern. En fransk grøsser-serie som jeg definitivt ikke tør se uten å ha noen å klamre meg til, selv om jeg har så lyst. Den handler om en liten by der folk som har vært døde plutselig kommer tilbake, høyst levende (tror jeg foreløpig i hvert fall? :S). Dere finner den på Netflix.

❋ Tåka som ligger over fjorden i morgentimene. På søndag lå den og dro seg ekstra lenge, så lenge at jeg bare måtte gi opp og kjøre hjem igjen da jeg skulle hente pappa på flyplassen. Men fint var det!

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Ukas gladsak
Are Kalvø i Norsk Tidend om musikaler:

Kristine Graneng

Ukas kjedelige
Motivasjonen til å studere forsvant en gang i løpet av forrige uke, og plutselig ble alt så tungt. Tror bare jeg hadde behov for rekalibrering. Typ senke skuldrene og trekke pusten, ta meg tid til å starte litt på nytt og bare akseptere at jeg henger etter når det føles som for mye. Det kom seg etter hvert. I løpet av uka fikk jeg dessuten lesesalplass og veileder. Game on!

Ukas “bra jobba”
Jeg har fått tid til både ting jeg har måttet gjøre (møter, forberedt presentasjon) og sånt jeg har hatt lyst til (middager med godt selskap), og noen ganger er bare dét bra jobba, særlig når både humøret og energinivået er litt på halv tolv.

Kristine Graneng

Ukas musikk
Det nye albumet til Moddi, Unsongs, med forbudte sanger – hør, hør!

Ukas avhengighet
Rosa leppestift! Og sol! Så typisk at sola forsvinner når jeg har fri, men jeg sneik meg i hvert fall til noen minutter ute i løpet av uka.

Kristine Graneng

Uka som kommer
Tre ting jeg gleder meg til denne uka
❋  tur i marka
❋  komme ordentlig på plass på lesesalplassen. Noen som har tips til hvordan man kan gjøre den ekstra hjemmekoselig?
❋  skrivekurs i helga – spent!

Har dere hatt ei fin uke?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

10 Comments

 • Reply Sanna

  Jeg kjøpte meg en liten presskanne og tok med en fin og god kopp. Så man ha god kaffe på lur i en hylle til de dagene som er litt tunge!

  September 19, 2016 at 21:37
  • Reply Kristine

   En fin kopp skal definitivt på flytte inn på hylla mi! Tror jeg skal bygge meg opp et stort te-lager også :D

   September 20, 2016 at 13:13
 • Reply Ine

  Som Sanna over sier: En fin kopp + te/kaffe som du liker :) Ellerd synes jeg at fine notatbøker er hyggelig, og kanskje noen bilder?

  September 19, 2016 at 23:31
  • Reply Kristine

   Takk for tips! Klarer meg ikke uten fine notatbøker, altså, aller helst sånne uten linjer og med litt stiv perm. :)

   September 20, 2016 at 13:19
 • Reply Caroline

  Jeg liker disse innleggene skikkelig godt. Det er mange som skriver slike innlegg, men dine har godt innhold <3

  September 20, 2016 at 10:08
  • Reply Kristine

   Takk, fineste Caroline <3

   September 20, 2016 at 13:13
 • Reply Luisa Fernanda del Mar

  Så fin uke! Liker godt å lese disse innleggene, og ikke minst å se på bildene :)

  September 21, 2016 at 12:21
  • Reply Kristine

   Takk! Det var koselig å høre, Luisa! :)

   September 21, 2016 at 12:48
 • Reply EM

  Hei Kristine! Har aldri kommentert på bloggen din før, men har lest den lenge og tenkte det var hyggelig å la deg få vite at jeg synes den er skikkelig fin! Koselig lesing altså. Håper du har en fin torsdag :-)

  September 22, 2016 at 14:35
  • Reply Kristine

   Så veldig koselig å høre! Tusen takk – det gjorde virkelig dagen min! <3

   September 24, 2016 at 17:24

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.