Uka som var: 43

Jeg kan ikke tro at det allerede er den siste dagen i oktober. Været ser ut til å ha synkronisert seg med kalenderen, og jeg begynner endelig å få mer kontroll på studiene enn de har på meg – men jeg kan altså ikke tro at det er november i morra, at første eksamen er om under en måned og at det er i underkant av to måneder igjen til jul.

La oss trekke pusten litt igjen og se på den uka som var.

Kristine Graneng

Ukas øyeblikk

❋ kanelsnurr-dagen på Dragvoll: nybakt kanelsnurr som smelter på tunga, en stor kopp kaffe og en ledig krok i kaféen. Det gjør godt en lang studiedag dét!

❋ rengjøringsdama på lesesalen vår som var så oppgitt over at noen hadde kasta papir i restavfallet og ga streng beskjed på en skikkelig trivelig måte om at vi måtte kildesortere. <3

❋ jeg har fått favoritt-teen min på lesesalplassen. Det aller beste er når jeg skal fylle tekoppen og det allerede er varmt vann på vannkokeren.

❋ klementin-sesong-kick-off! Det lukter så herlig av vintersport og snø.

❋ da jeg skulle velge kanal i helga, og jeg snublet over et program om skotsk natur. Med Ewan McGregor som fortellerstemme. Fantastisk.

Kristine Graneng

Ukas gladsak

Jeg er så glad for at jeg rakk å være med på elgjakta. Det gjør så fantastisk godt å kunne bruke lørdagsformiddagen ute, selv når været er så ruskete som det kan få blitt, å bare la tankene ligge igjen hjemme og ta inn alle inntrykkene. Lydene, luktene, alle de små detaljene ute i naturen.

Kristine Graneng

Ukas bra jobba

Semesteroppgave levert! Og dét den aller siste, ikke bare for dette semesteret, men sannsynligvis den aller siste noensinne. (Den ble samtidig kanskje den aller dårligste, selv om jeg fikk til noen kule grafer, så krysser fingrene og tær for at den blir godkjent.)

Ukas kjedelige

Det har vært så mye som har skjedd i det siste at jeg har gått fra å ha alt under kontroll til å snuble i både det ene og det andre. Plutselig står ikke lenger alt jeg skal gjøre i kalenderen, jeg overser viktige e-poster og roter i sånt jeg vanligvis ikke roter i. Så fæl følelse når hverdagen flyter ut, men det er vel bare et tegn på at det kan være greit å ta en pause for å få et overblikk over situasjonen igjen. Blir så godt når det roer seg litt nå!

Kristine Graneng

Ukas musikk

I went too far – Aurora. Ho er så rå.

Kristine Graneng

Uka som kommer

Dette blir nok ei travel uke! Hjem på kommunestyremøte i morra, på konferanse om EU og norsk arbeidsliv på onsdag, og på torsdag bærer det sørover til Sola for landsmøte i Senterungdommen der jeg skal være til søndag. Dessuten er det jo november i morra – det betyr ikke bare at den godtefri måneden min er over (!!), men også at det er skrivemåned! NaNoWriMo! Mer om det senere, enn så lenge får dere lure, enten på hva det er eller på hva prosjektet mitt er (lurer litt på det siste selv enda).

Har dere hatt ei bra/FANTASTISK/kjedelig/trist/grå/fargerik uke?


Kategorier:

Ett kommentar til “Uka som var: 43”

  1. Kul rengjøringsdame! Kjenner meg virkelig igjen i ukens kjedelige, det er ikke noe gøy å føle at man ikke har overblikket. Gratulerer med å ha levert oppgave da, det er jo gøy! Og god tur til Sola :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.