Uka som var: 45

Kristine Graneng

Ukas øyeblikk

❋ å komme hjem, så uendelig trøtt og sliten, også serverer bestemor fiskegrateng og sjokoladepudding, og bestefar brer teppet over meg når jeg sovner på sofaen etterpå.

❋ da alle skoleungene kom på bussen. – Nå må dere huske å ha på sikkerhetsselene, sa bussjåføren i mikrofonen, og – Ja, det har vi da gjort! svarte ungene skikkelig oppgitt, som om det er den største selvfølgen i verden.

❋ historier om da Bratteli var på besøk og bestemor måtte stenge for alle vinduene fordi de skulle ha lysbildefremvisning. Og historier om gamle dager på Byneset over en lang søndagslunsj, om folk jeg ikke aner hvem er, men likevel kan sitte og se for meg når andre forteller.

❋ gode klemmer, som noen gang kan virke som løsningen på alle verdens problemer, i det minste i noen små sekunder.

Kristine Graneng

Ukas kjedelige

Når andre har det vondt, og jeg ikke veit hva jeg kan gjøre for å hjelpe.

Kristine Graneng

Ukas gladsak

↑ Dette har gjort meg aller mest glad. Ettermiddagsturene og solnedgangen.

Kristine Graneng

Ukas bra jobba

Fikk tilbake semesteroppgaven jeg leverte for litt sida og som jeg følte var åtte sider med bevis på hvor lite jeg kan om økonomiske sammenhenger, også sto det «excellent paper! clear pass!» – og jeg bare, hey! rik finansdame neste! Neida. Men ble glad!

Jeg har dessuten, for første gang dette semesteret, klart å lese alt av pensum til ei forelesning. Svøper meg inn i den tilfredsstillelsen i stedet for tanken om alt det jeg ikke har rukket å lese resten av høsten. (To uker til eksamen…)

Kristine Graneng

Ukas musikk

Dette har vært ei dårlig musikkuke igjen, altså ingen nye tilskudd på spotify-lista mi, men en kamerat fra München har spilt inn denne som definitivt var et lite høydepunkt.

Uka som kommer

Fineste Kari har hatt bursdag, og vi er invitert på middag! + FABELDYR!!  + jeg skal hjem og gjøre ingenting i helga (det vil si, jeg skal jo sikkert gjøre noe, men jeg ikke, og det er fint!)

Hva har dere hørt på denne uka? Gjort noe spennende?


Kategorier:

9 kommentarer til “Uka som var: 45”

  1. Fin oppsummering! Kanskje jeg også skal få sett Fabeldyr? Det har jeg ikke tenkt på en gang faktisk. SÅ godt med en helg uten ting man MÅ gjøre da :)

    • Takk! Det er absolutt den jeg liker best å skrive også – så fint å ha en ekstra grunn til å samle på fine øyeblikk! Ha ei fin uke, Ingvild! :)

  2. Er bestandig så kjekt å lese oppsummering av uka som har vært! Og aw, bestemora og bestefaren din hørtes ut til å være så koselige. Litt misunnelig. ;-D

    Jeg skal også se Fabeldyr! Men ikke før i neste uke, på bursdagen til kjæresten min. Håper den er bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.