Uka som var: 47

Siden jeg rota sammen papirene mine og gikk ut av eksamenslokalet i går med en følelse av at dette gikk jo helt greit, så har jeg fangirla Eddie Redmayne og Rowling på youtube, strikka et erme, tatt bussen bort fra byen, sovna på sofaen og våkna av ei ru tunge på nesen og ei pote på armen og ligget i ei varm seng og hørt på uværet ute. Nå er jeg klar for neste etappe.

Men oppi alt det andre har jeg ikke glemt ukesresymeet mitt. Her er den 47. uka i 2016.

Kristine Graneng

Ukas øyeblikk

❋ i bilen hjem forrige mandag fortale pappa om rådyrene, hvordan de hadde gått på åkeren nedenfor huset de siste kveldene, og da vi kjørte inn mot gårdsplassen, så dukket de opp i frontlyktene – fire fine rådyr som gikk og beita på åkrene like nedom husveggene.

❋ quiz en onsdags morgen på Dragvoll med gløgg og gode rundtstykker etter å ha stått opp grytidlig for å rekke å lese litt først – også vant vi, Quiztine og gutta, og jeg måtte nesten bite meg i kinnet for ikke å bryte ut i latter da jeg kom inn på lesesalen og naboene mine så rart på meg der jeg sto med hendene fulle av adventskalender, pepperkaker, sjokolade og klementiner.

Kristine Graneng

❋ epletoddy med ingefær sammen med Maria, og å gå bortover langs Nidelva i mørket etterpå og til det julerøde Samfundet som inviterte på adventskonsert med TKS. Det var så fint at fuskepelsen min nesten reiste seg, og det var ekstra fint når alle reiste seg for å synge Deilig er jorden på slutten og Maria stemte i andrestemmen. Da kjente jeg lengselen etter å synge i kor igjen. Og gleden over at det snart er jul!

❋ Silje som gir meg strikkeveiledning på snapchat når jeg ikke skjønner konseptet maskemarkør.

Ukas gladsak

Jeg skal til Hellas! En av de lange lesedagene fikk jeg omsider ut fingeren (/bankkortet) og bestilte billetter til Thessaloniki over jul for å besøke bror min – så fint å kunne glede seg til falafel og oliven og en helt ny by midt i eksamensstresset!

Kristine Graneng

Ukas bra jobba

Jeg har lest og lest og lest og attpåtil fått presset inn formannskaps- og kommunestyremøte i starten av uka. Hvorfor er det sånn at alt skal skje nå i slutten av året?

Ukas kjedelige

Armene mine som var helt gelé da jeg var på trening en av kveldene. Blir bare svakere og svakere for hver gang jeg trener, jo – jeg ønsker meg energi og muskler til jul, kjære julenissen!

Ukas musikk

Etter adventskonserten dro jeg rett hjem og fant frem julemusikken min. Det er så mye magisk og nydelig og fengende og spinnvill julemusikk der ute, og jeg finner noe nytt hvert år. Søndag hørte jeg blant annet på det nye julealbumet til She & Him, bandet til Zooey Deschanel. Det gir meg lyst til å ha på lysende rød fløyelskjole og sløyfe i håret, pakke inn julegaver og bake småkaker.

Kristine Graneng

Uka som kommer

Den siste resten av hverdager denne uka skal jeg skrive på masterskissa mi (som skal inn på mandag!), men når det blir helg, da skal jeg sette meg på toget sammen med lillesøster, se vinter-Norge gli forbi utenfor vinduene mens vi spiser klementiner og tjuvstarte julefeiringa med mamma og lillebror som ikke er i Hellas.


Kategorier:

3 kommentarer til “Uka som var: 47”

  1. Det er så viktig å unne seg noen gode øyeblikk i eksamenstida! Gleder meg til å finne frem julemusikk selv snart. Og til å være ferdig med eksamen – og forhåpentligvis få et vitnemål i posten til jul :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.