Follow:
Hverdagen

Uka som var: 48

Advent, kaffehjerte

God mandag dere! Nå legger jeg alt det som ikke var fint i uke 48 – regn og vind og hverdagsstress – bort og tar en titt på det som var bra:

➤ Julekaffe fra Kaffebrenneriet. Han bak disken kverna den for meg, og jeg kunne kjenne lukta fra sekken mens jeg gikk gjennom byen. Den lukta kan nesten måle seg med nybakte boller. Siden har jeg drukket den hver morgen. Så godt selskap å ha gjennom desember.

Julegran

➤ En kopp kakao med Ida mellom jobb og småærend i byen. Tykk og mørk med flytende sjokolade i bunnen. Og å snakke om prosjekter og planer og om jula som kommer. I blant kan være fint å bare møtes en halvtime mellom slagene. Særlig i de ukene det er der tida stort sett finnes.

➤ Juletreet som kjørte gjennom Elgesetergate. Så himla svært! Og da det var på plass på torget, så det nesten enda større ut. Hvor vokser slike enorme juletrær? Og hvordan i all verden får man dem ned?

➤ Å bare ta lørdagen som den kommer. Våkne sent, lese bok med en myk kattepus i fanget og skirenn på tven. Spille en omgang Selbu-whist eller to og tape litt mindre for hver gang. Å få bli med ned i såinnhuset for å se hvordan juleølet brygges på gamlemåten, til tross for alle skjemtene om at ølet blir dårlig når det er damer med. Jeg fikk røre sukker i vørteret og knaske kandis, og svetten hang i panna, for det var reine badstua der inne.

 

Hva var fint i deres uke 48?

LagreLagreLagreLagre

LagreLagreLagreLagre

LagreLagre

Share on
Previous Post Next Post

Se også

5 Comments

 • Reply Caroline (carolinesverden.com)

  Godfølelse!

  December 4, 2017 at 20:44
 • Reply Mathilde Nicoline Bergersen

  Elsker det bildet av juletreet i gata! S faktisk en video på fb om hvor det ble hentet, 48 år gammelt er det!

  December 5, 2017 at 17:27
 • Reply Elise Ols

  Minner meg på å se etter julekaffe selv! Fineste med uke 48 var at juleferien begynte da!

  December 6, 2017 at 17:19
 • Reply Ida

  Hverdagsstress i julemåneden burde ha vært forbudt :D Aller helst skulle desember bare ha bestått av alle de fine tingene du nevner her. I Tromsø kom julegrana på torget med helikopter. Det er alltid veldig spennende å se på.

  December 11, 2017 at 00:32
  • Reply Kristine Graneng

   Heftig med helikoptergran! Håper du har en fin, avslappende desember! :)

   December 11, 2017 at 19:31

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.