Uka som var: 48

Her var vi igjen, i ei ny uke. Jeg har hatt ei så fin helg, men mer om det senere, for sånt kan man ikke skrive om i små setninger. Det trenger mer plass. I dag, derimot, har vært en særdeles lite produktiv dag. En sånn dag jeg aller helst bare vil at skal forsvinne og gi plass for en som er bedre. Kroppen tok timeout igjen, og jeg har gjort minst mulig – ligget på sofaen og skriblet noen ord på masterskissa som egentlig skulle inn i dag, men som får vente noen dager til; sett på julekalender; drømt meg bort til Downton Abbey.

Nå kjører vi uka som var, kortversjonen:

Kristine Graneng

Ukas øyeblikk

❋ å bla gjennom konfirmasjonsbøker og se hvordan frisyrene endrer seg fra år til år – lange fletter, kort bob med panneluggen i bølger, permanent, gardinlugg – og hvordan prestene blir mindre og mindre stiv i snippen til han sitter der med store 70-tallsbriller og ser litt ut som Bono

❋ de skimrende fargene mine, biter av viskelær og nyspissa gråblyant. Jeg tegner aldri lenger, bortsett fra når det er tid for julekort – da dukker dyrene i skogen opp på snøhvitt papir mens jeg hører på Plutti Putti Pott. Det var en kveld like før jul. Det hadde snedd tett hele dagen, og alt var blitt så mykt og fint og stille, med spennende blå skygger i det bleke måneskinnet.

❋ folk i nissekostyme som kom med klementiner og pepperkaker da vi satt på en benk på Dragvoll og sukka over vanskelige oppgaver og var helt utslitte etter fire timer med eksamensskriving. Takk, dere, selv om jeg var altfor sliten til å legge merke til hvem dere egentlig var <3

❋ gamle stasjonsbygg med julelys i vinduene

Kristine Graneng

Ukas gladsak

Ikke bare leverte jeg min nest siste eksamen på mastergraden, men jeg fikk karakterene fra München etter så mye om og men. Og ikke bare ordna det seg – det gikk til og med veldig bra!

Ukas kjedelige

Når man så sårt trenger en klem, og den man vil ha den fra er altfor langt unna.

Kristine Graneng

Ukas musikk

Selmas sang – Eva Weel Skram. Tittelmelodien til julekalenderen til NRK.
Også har jeg forsøkt å lete frem enda mer fin julemusikk. Ta en titt på lista til Julia, min nye musikkguru.

Uka som kommer

Vil jeg puste mest mulig med magen og lage minst mulig planer, så jeg kan komme i vater igjen.

Hvordan har deres uke vært? Fortell, fortell!


Kategorier:

6 kommentarer til “Uka som var: 48”

  1. Uka 48 var fin, den besto av julebord med jobben og derav mye planlegging og forberedelse til underholdningen vi hadde ansvar for. Det gikk fint og det ble et vellykka julebord med mye dansing :) Ellers var det vel mye av det vanlige, jobb, trening, tv-serie, bøker. Fint, fint!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.