Uka som var: 23

Hei, dere!

Uka som var døde gresskarplantene – møtet med trønderske sommertemperaturer ble for hardt. Da jeg kom tilbake for å se til dem i midten av uka, lå de fargeløse, klistra til jorda. Jeg har krisesådd nye frø, men aller viktigst skrevet meg bak øret at neste år, da skal vi ta det mer gradvis. Drømmen om selvdyrka spaghettigresskar og squash lever enda, den er bare satt litt på vent.

Også har bloggen hatt en bli ny-dag denne uka! Større bilder og litt enklere å finne frem til gamle innlegg – det er i hvert fall det som var hensikten. Også er den endelig mobilvennlig! Håper dere liker det (om ikke, si ifra). Jeg gleder meg til å fylle den med mer innhold.

Over til ukas øyeblikk! ↓

Iladalen – Kristine Graneng

▻ Andre pinsedag med malingsflekker på klærne og jord under neglene.

▻ Mestringsfølelsen da jeg spurte det tyske paret i matchende limegrønne regnjakker som sto med nesa i et kart om de trengte hjelp til å finne veien, og jeg kunne gi dem hele ruta til domen på tysk.

▻ Da det var varmt nok til å spise lunsj på verandaen, selv om det var vind. Og lunsjen attpåtil var salat med mozzarella og oliven og pasta.

Forglemmegei – Kristine Graneng

▻ Å bare skulle lese litt på senga, for så å ha lest ferdig boka.

▻ SKAM! Som tar oss både høyt og lavt. Har satt hjertet i halsen og grått gledestårer flere ganger denne uka.

▻ Å gå langs fjorden sammen med Silje, med hver vår is i hånda, og oppdage nye deler av Trondheim: små badestrender, en barnehage nesten nede i fjæra, den lille hagen med de blomstrende epletrærne.

Rosa blomster – Kristine Graneng

▻ Gutten som gikk på bussen torsdag ettermiddag med en liten kvast smørblomster til sjåføren.

▻ Og søndag i byen som blomstrer. Lilla og hvite syriner som rammer inn husene på Singsaker, rosa trær som henger over hvite stakittgjerder, forglemmegei langs fortauskanten.

Hva har vært fint i deres uke?


Kategorier:

2 kommentarer til “Uka som var: 23”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.