Uka som var: 33

Jeg tenkte jeg kunne børste støv av søndagsresyméet mitt igjen. Det er så fint å kunne sette seg ned og tenke over uka som har gått, ta vare på de fineste hverdagsøyeblikkene og sånt man ellers har lett for å glemme. Men så er det jo en gang sånn at søndagene fort forsvinner de også, til alt annet enn å sitte ved datamaskinen å skrive, så si hei til gammelt konsept, nytt navn. Gi meg gjerne et hint hvis dere liker det/ikke liker det/synes noe mangler.

Også håper jeg dere får ei fin uke 34!

Ukas gladsak
Jeg er tilbake i Trondheim! Så mange folk jeg bare kan sende ei melding og spørre om har lyst til å finne på noe, så godt å treffe alle ansikt til ansikt igjen, så mange nye steder å oppdage og så mange gamle perler å finne igjen. Trondheim, du er fin!

Kristine Graneng

Ukas avhengighet
Blåbær! Klarer ikke tanken på å sitte inne når jeg veit at skogen er full av store, dypblå bær som venter på meg. Heldigvis har jeg fått samboere som inviterer ut på blåbærtur, og i går var jeg og Petter på tur i skogen og fant enda mer bær. Gleder meg til blåbær-is og pannekaker med blåbærsyltetøy i høst!

Ukas skuffelse
Fant ingen kantareller i skogen. Bare fluesopp og andre rare sopper. Drømmer om én gang å bli ho som veit om alle de beste kantarell- og moltestedene.

Kristine Graneng

Ukas forvirrende
Da jeg var nede i sentrum en dag og alle rundt meg snakka tysk. Når jeg drar fra tyskerne, kommer de til meg. Sesong for tyske cruiseskip nå altså.

Ukas «bra jobba!»
På søndag kunne jeg endelig trykke ”send” på eksamensoppgaven. Så rar følelse å være ferdig med noe man har surra med i mange måneder. Nå er det ingen vei tilbake, men jeg har levert! 15 sider om den danske EU-avstemningen i fjor på tysk – det synes jeg fortjener et klapp på skuldra.

Også er det bare én oppgave igjen før jeg kan si meg ferdig med Tyskland for nå og komme i gang med livet i Trondheim sånn på ordentlig.

Kristine Graneng

Ukas musikk
Dette har vært ei dårlig musikkuke, for jeg har rota vekk ørepluggene mine og får ikke hørt noe særlig på noe som helst (krysser fingrer og tær for at de ligger hjemme!). Derfor ble det musikalske høydepunktet torsdagskvelden da vi satt ved Nidelva, spytta morellsteiner over muren og hørte på Sondre Justad på Pstereo fra den andre sida av elva. Så koselig, selv om alle sangene hans høres like ut i mine ører!

Trondheim har bare mer og mer fin musikk å by på, syns jeg, og jeg har allerede begynt å plotta inn konserter i kalenderen. Skal kjøpe den første billetten i kveld. Gira!

Uka som kommer
Denne uka er allerede fylt med store og små planer: eksamensskriving, biblioteks- og kaffedater, linjeforeningsfest og en tur hjem. I dag fikk jeg dessuten vite at jeg bør finne tema for masteroppgaven i løpet av uka. Jeg som tenkte det skulle bli en forholdsvis myk start, også kommer det faktum at jeg skal skrive masteroppgave om et halvt år og stiller seg rett foran nesa mi. Virkelighetssjekk!

Hva er høydepunktene deres fra uka som har gått? Noen planer for uka som kommer?


Kategorier:

2 kommentarer til “Uka som var: 33”

  1. For min del har høydepunktet vært blåbærplukking og tjuvstarten på min nye jobb. Fint å ha fryseren full av blåbær og å vite at de nye kollegaene jeg begynner å jobbe med i oktober er trivelige og flinke folk! Har også blitt kvitt høstdepresjonen og kommet over i «herregud-så-fint-det-er-med-høst-fasen».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.