Uka som var: 40

Kristine Graneng

Ukas gladsak

Jeg har vært ute på tur hele fire dager, og det er så lite selvsagt at det jubler jeg litt for, selv om jeg ligger i senga mi nå og skjelver i hele kroppen. Men sol i ansiktet, fine samtaler, magisk høstlys og muskler som kjennes ut som om de har blitt brukt – det er så himla verdt det!

Ukas øyeblikk

❋ de rare lydene i skogen på vei ned fra Våttåkammen som viste seg å være ekorn

❋ «Det lukter godt her. Det lukter skikkelig mamma!» – unger på vei til skolen

❋ da Silje var på middag, jeg fulgte henne hjem, hele byen lå under en pastellhimmel og det føltes som da jeg nettopp hadde flytta til Trondheim, selv om det er fem år sida nå

❋ «No når vi nærme oss sentrum, så vil æ bare ønsk all sammen en skikkelig fin søndag!» – bussjåføren, som dessuten sørga for at jeg hadde muligheten til å få en skikkelig fin søndag på tur i dag

❋ stjerneklar himmel over Byneset og en å dele øyeblikket med

Kristine Graneng

Ukas bra jobba

Ni dager ut i oktober, og jeg har fremdeles ikke sprukket i godtefri måned-prosjektet mitt! Og dét til tross for at jeg har en kjæreste som mener jeg trenger litt utfordring og spiser sjokoladebiter med lakris rett foran nesa på meg. Indre viljestyrke og sånt, veit dere.

(Har riktignok begynt å legge planer for 1. november.)

Ukas kjedelige

Mista telefonen i gulvet med høretelefonene i og må holde pluggen fast for å høre Erlend Loe og Jon Almaas bli personlighetsanalysert. I-landsproblem.

Kristine Graneng

Ukas avhengighet

Peanøttsmør, helst i kombinasjon med yoghurt og banan.

Kristine Graneng

Ukas musikk

Gode liv, det nye albumet til Stein Torleif Bjella. Også tipsa Martine om Keaton Henson, som passer perfekt med tente telys, fylte tekopper og ullsokker.

Uka som kommer

Jonas Alaska kommer til byen! Sist jeg hørte han var i et mørkt, lite lokale i München sammen med Ida, småskjelvne etter at vi havna oppe i et skytedrama den samme dagen og ble innestengt på Tengelmann med politifolk myldrende utenfor da vi skulle handle inn til middag. Denne gangen blir det i et litt større lokale og med en adskillig mindre dramatisk oppladning – håper jeg – men også med Ida og forhåpentligvis også like bra.

Også skal jeg skrive ferdig den eksamenen da.


Kategorier: ,

4 kommentarer til “Uka som var: 40”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.