Uka som var: 46

Kristine Graneng

Heihei! I dag er det jeg som må puste ekstra godt med magen, fortelle meg selv at dette går bra. Dagene nå er så lange og forsvinner så fort, kveldene blir bare kortere og kortere. Men sånn er det. Derfor blir det bare en liten oppsummering i dag av ei uke som har vært fin! (Også sparer jeg de aller fineste øyeblikkene til senere.)

Ukas øyeblikk

❋ Mandags ettermiddag på svingete vinterveier langs ei elv som slanget seg mellom høye bergvegger, til et lite sted i Nord-Trøndelag med snø og grantre med lys. Det første snev av julestemning.

❋ «Når jeg treffer på ungdommer, så bruker jeg å si at det er dere som er framtida.» – så fin gammel dame til en rødhåra gutt som satte seg ved siden av henne på bussen.

❋ Da vi kjørte til båten, sludd slo mot frontruta, skyene var nesten svarte og tykke som ull, men solskinnet kom inn fra siden og tegnet doble regnbuer, og åkrene var hvitflekkete der store flokker med svaner hadde slått seg ned.

❋ Torsdagsscones når kaféen på Dragvoll nesten er tom og kaffen smaker ekstra godt etter mange timer med lesing. Også med godt selskap da – dere veit, sånne som overrasker med å fortelle noe ekstra interessant og spennende når man tror at hjernen ikke er i stand til å ta innover seg mer.

Ukas gladsak

Forrige onsdag dro jeg tidlig fra lesesalen og ned til byen, traff Silje og vi gikk inn i en mørk kinosal og ble 13 år igjen. Så fantastisk å kjenne kriblinga av forventninger igjen, å gå inn i den samme magiske verdenen. Filmen, Fabeldyr og hvor de er å finne, som dere kanskje har skjønt, var sånn herlig som Potter-universet skal være, men også ganske mørk i blant. Selvsagt er det alltid noen ting som ikke er helt som jeg skulle ønske, sånt sånn river meg litt ut av illusjonen, men jeg syntes absolutt den var verdt å se.

Ukas musikk

Everglow – Coldplay.
Elegy – Leif Vollebekk.
Time after time – Iron & Wine.

Uka som kommer

Eksamenslesing, veit dere, men jeg har en julebrus stående i kjøleskapet, klementiner på kjøkkenbenken og har så smått begynt på julegavene. Dessuten er neste søndag første søndag i advent, og det skal feires med adventskonsert. Da håper jeg hele julestemninga kommer flyvende inn som en av åndene i Et Juleeventyr og blir til en gang litt ute i januar.

Håper dere får ei fin uke!<3


Kategorier:

3 kommentarer til “Uka som var: 46”

  1. Stemningsinnlegget sitt!! Noen ganger skulle jeg gjerne levd livet ditt for en uke, du er så sabla flink til å finne fram trygge og fine øyeblikk, og sette pris på dem.

    Og så får jeg jo maks heimlengsel da når du skriver om jorder og snø og scones, ahhhh<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.