Uka som var: 5

For tida er det litt tungt. Da er det best å bare legge bort datamaskina når jeg kommer hjem, skru telefonen på lydløs og sette en bolledeig, gå en tur ut selv om det iser i kinnene og nesen renner, krype inn i en lang klem. Være ordentlig til stede. I hvert fall prøve på det.

Derfor blir det litt stille her også, men her er noe av det jeg vil dele fra uke 5.

Kristine Graneng

❋ «Nå må du se til å få tatt den vaksina,» tenkte jeg en dag for litt sida og sjekka ventetida i Trondheim. Over én måned. Så tok jeg en telefon til helsestasjonen hjemme og fikk time fire dager senere hos ei skikkelig trivelig helsesøster som satte sprøyta nesten uten at jeg merka det og holdt et øye med meg der jeg satt ute på venterommet og venta på at jeg skulle få lov til å dra videre. Takk <3

Og det får bli et tips denne uka: ta HPV-vaksina dere som har tilbudet og ikke har gjort det. Så, så viktig. Kreft er noe dritt.

❋ En av dagene jeg satt på lesesalen lyste det rødt på facebook. Det var Ida som kom med musikktips. «Har du hørt nå på Nr. 4?» spurte ho, og det hadde jeg ikke gjort (eller, i hvert fall bare litt), så da snekra jeg sammen ei dette skal jeg høre på bussen-liste. Enda et ekstra tips: Hør på Jeg har aldri sett elg. Den gjør meg glad!

Kristine Graneng

❋ Å lage taco på et lite kjøkken en lørdagskveld, rive i stykker salatblader og kutte cherrytomater, for å spise den ved stuebordet fra 1962 mens Chet og Ella og Monica synger.

Håper dere får ei fin uke, alle sammen! Og takk for alle de koselige kommentarene dere legger igjen. <3


Kategorier:

4 kommentarer til “Uka som var: 5”

 1. Å, stor klem til deg! Ha det bra snart. <3

  Jeg er for gammel til å få den vaksinen. Tror jeg fant ut at jeg eventuelt må ut med over 4000,-? Haha, det er jo helt sprøtt. Men jeg tok celleprøve igjen nå i januar, så det er vel det meste jeg får gjort med den saken. Bra at du minner folk på det!

  • Takk! <3
   Huff, ja – det er rimelig dyrt. Men veldig bra at man får tilbud om celleprøve og at du bruker det. Blir vel det på meg òg snart!

 2. Håper alt blir bedre snart <3

  Takk for påminnelse om at jeg må booke time for å ta HPV-vaksina mens jeg er hjemme i Norge en tur i vår! Det er så typisk meg å utsette noe så lite men også så viktig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.