Helg (eller noe som ligner) og et innfall av nysgjerrighet

Åh, så herlig det skal bli med helg, tenkte jeg, men da fredag ettermiddag omsider kom, så pakka jeg sekken full av bøker og bunkra meg opp i sofaen med dataen i fanget så fort jeg kom inn døra hjemme. Jeg skal levere utkast på de neste kapitlene av masteren på mandag, og jeg har ikke peiling på hva jeg holder på med. Føles det som i det minste. Nu vel, helg betyr tross alt to dager å gruble på, og denne helga betyr attpåtil lørdagsgrøt hos bestemor. Det ordner seg.

Kristine Graneng

Over til noe helt annet: For omtrent ett år sida spurte jeg hvem dere er, og det var så koselig å lese! Jeg er jo stort sett den samme (om enn gråere i håret og noen livserfaringer rikere), men siden da har dere blitt over dobbelt så mange. Kan ikke dere skrive litt om dere selv? For eksempel

⭐︎ hvem er du?
⭐︎ hva holder du på med om dagene?
⭐︎ hvorfor leser du bloggen min?
⭐︎ hva gleder du deg til/over?

eller hva som helst annet som faller dere inn, så får jeg metta nysgjerrigheten min – også har jeg noe å glede meg til å lese jeg òg!


Kategorier: ,

8 kommentarer til “Helg (eller noe som ligner) og et innfall av nysgjerrighet”

 1. – Jeg er Victoria, bor i Lancaster, Storbritannia, er 22 år gammel.
  – Jeg studerer master i publishing, blogger, jobber deltid (en student trenger jo alltid penger hehe), leser bøker, og drømmer om høsten når jeg skal flytte til en ny by og kanskje få en hund (ææ!)
  – Jeg leser bloggen din fordi den er utrolig koselig! Det er en god blanding av alt jeg liker, bøker, hverdagslige tema, lister, studietips, og om livet generelt.
  – Akkurat nå gleder jeg meg til å dra på London Book Fair om en uke og å dra hjem til Norge en tur for å feire mamma sin 50-årsdag om to uker. Samt å bli ferdig med master, hehe. :)

 2. – Kvinne, 26, bor i Oslo akkurat nå.
  – Jeg er jobbsøker, så nå går dagene i å skrive søknader, jobbe som vikar, og ellers hyggeligere ting som trening, lesing, strikking og se ski-vm på tv!
  – Du har en god blogg med interessante blogginnlegg! Det er spennende å følge hverdagen din som student.
  – Ferietur til Roma som nærmer seg med stormskritt!

 3. ⭐︎ Masterstudent som holder på med oppgave og heller ikke aner hva hun holder på med. Prosessen er en grusom berg- og dalbane!
  ⭐︎ Se punkt 1. Tydeligvis definerer oppgaven meg så mye at den er hvem jeg er!
  ⭐︎ Enig i det som er skrevet før: bøker, gode blogginnlegg, fine tips og koselige historier. Også fine bilder da, det fanger alltid meg.
  ⭐︎ 1. juni. 1. juni. 1. juni. Det er mantra mitt for tiden, da skal oppgaven være fiks ferdig.

 4. ⭐︎ Venninna di, og en av delene i some-dreamteam :)
  ⭐︎ Jobber, og forsøker å finne ut hva jeg vil med livet etterhvert. Og vurderer om vi kan/vil ha plass til en hundevalp…
  ⭐︎ Fordi du skriver godt, og fordi jeg får noen boktips. Og fordi det er litt kult å være med på bloggen innimellom. :)
  ⭐︎ Vår! Litt varmere dager, litt tynnere strømpebukse/jakke og mer smil.

  God helg super-Kristine :D

 5. I live in upstate NY with my family – husband and daughter. I came upon your pictures while looking for information on Norway – the only Nordic / Scandinavian that we haven’t visited yet. I love the way you photograph.

 6. ⭐︎ Elise på 22 år fra Bergen
  ⭐︎ Jeg studerer medievitenskap, jobber deltid og reiser en god del til Wales
  ⭐︎ Jeg har ikke lest bloggen din så veldig lenge men jeg kan relatere sånn til tekstene du skriver og bildene dine er så utrolig fine så jeg tror jeg kommer til å bli her en lang tid!
  ⭐︎ Jeg gleder meg veldig til reunion med de jeg var i forsvaret med, å reise til kjæresten min den 18. mars og å bli ferdig med semesteroppgaver og eksamen :)

 7. ??Jeg er en 17 år gammel jente som tilfeldigvis også er søsteren din.
  ??For tiden så går jeg friluftsliv på videregående.
  ??Det som får meg til å lese bloggen din er bildene dine. Du tar helt utrolig flotte bilder samt som du skriver gode innlegg. Liker veldig godt bokomtalene dine og at du tar deg tid til å skrive ønskelister når det kommer til jul, slik at det blir enklere å handle julegave.
  ?? Jeg gleder meg og ser frem til å få treffet deg igjen og å se VM 5 mila i morgen.

 8. Jeg heter Anne Marit, er 31 år og bor i Oslo.
  For 5 år siden etter noen år med studentpolitikk på heltid søkte jeg både på mastergrad og jobb med den tanken at jeg skulle ta det jeg fikk tilbud om først. Så nå jobber jeg, også tar jeg en mastergrad ved siden av.
  Jeg leser bloggen din fordi du skriver veldig godt! Også tenker jeg at bildene dine kanskje kan få meg til å få lyst til å flytte til Trøndelag en gang (da tror jeg trønderen min hadde blitt fornøyd!).
  Akkurat nå gleder jeg meg til vår i marka og til å utforske nye deler av Oslo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.