Søndag på ei togvogn nordover

Tog gjennom Edale Valley

God morgen!

Liverpool er søvnig tidlig en søndags morgen, men i dag var jeg oppe med sola. Spiste frokost og leste noen sider i ei spennende bok, laga niste og pakka sekken. I skrivende stund sitter jeg på et nytt tog igjen, denne gangen nordover. Nå skal jeg være et par dager i Lake District. Jeg har drømt om Lake District siden jeg leste The Shepherd’s Life for et par år siden. Første stopp er Windermere. Der skal jeg skaffe meg et kart og tegne opp ruta. Plana er å gå fra landsby til landsby, ta avstikkere når jeg føler for det og finne ly i koselige vertshus når det kveldes. Det er meldt mer enn nok regn, hver dag, men jeg har begynt å forstå at om man skal komme seg noe sted i dette landet, så kan man ikke la regnet stoppe seg. Jeg har pakka alt i plastposer og investert i regntrekk til tursekken, så håper at jeg berger.

Det blir ei fin avrunding på ei god uke. Det har blitt en del kopper cappuccino denne uka også, bortsett fra den dagen jeg følte meg litt vågal og gikk for en flat white (det blir med den ene gangen). Men hjemlengselen som har vært så tung de siste par ukene har sluppet nå, og jeg har hatt så god flyt i arbeidet. Så deilig å ta fri når jeg gleder meg til å komme tilbake!

Håper dere har en god søndag og ei fin uke som kommer!


Kategorier:

Ett kommentar til “Søndag på ei togvogn nordover”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.