Uka som var: 11

Hei fra et hotellrom i Berlin! Det er så fint å være i gang igjen etter forkjølelsen som slo knock out på meg forrige uke, særlig når jeg plutselig er på et sted der trafikklysmennene har hatt og jeg endelig kan si schönen Tag noch! Denne uka blir riktignok vårens hittil mest hektiske: først tur som fylkespolitiker, deretter mediearbeid på landsmøtet til Senterpartiet, og innimellom skal jeg få ferdig et nytt masterutkast. Men så gøy det er også da! Også så fint det er med uker der det skjer noe.

Uke 11 får ikke store plassen i minneboka, men noen øyeblikk var det da.

Kristine Graneng

❋ da jeg dro meg inn på badet mandags morgen, slo på radioen og ble møtt av Jahn Teigen, entusiastisk og oppriktig: Du må bli bra igjen. Du må, du må bli bra igjen. Ga meg motivasjon til å få pussa tennene og vaska ansiktet før jeg tusla tilbake til sofaen.

❋ sykebesøk som kommer med mat og nesespray når kjøleskapet begynner å bli tomt og jeg synes fryktelig synd på meg selv. Og å finne Åsne Seierstad innpakka som forsinka bursdagsgave når han har dratt.

Kristine Graneng

❋ disse to ↑ tilskuddene til familien Smågård. Allerede like glade i å spille yatzy som resten av gjengen.

❋ å høre på ABBA og Spice Girls på bussholdeplassen. Definisjonen av guilty pleasure, særlig når det kribler sånn i beina og jeg får så voldsomt lyst til å bryte ut i dans, mens alle andre står stille og pent og pyntelig og venter på at bussen skal rulle oppover bakken.

Kristine Graneng

 

Nå skal jeg ut i regnfulle Berlin igjen, men kan ikke dere fylle på med noen øyeblikk? Hva var den fineste stunden deres forrige uke?


Kategorier:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.