Uka som var: 15

 

Kristine Graneng

❋ Å spise burger på Sot en tirsdagskveld etter en lang dag på lesesalen og unne seg en øl til, for det er jo lov når nesten alle andre har fri. Og å gå sammen med Ida gjennom Bakklandet og lengte til en sommer der masteroppgavene er levert og ideene kan få flyte fritt.

Kristine Graneng

❋ De stille, langsomme dagene med ekstra rom til å tenke.

❋ Å være påskehare på Dragvoll, gjemme rebusoppgaver i biblioteksbøker og i den tomme kaféen. Og den lille stunden jeg nesten trodde jeg hadde mistet klassen min fordi de aldri kom tilbake fra jakten, men så var det bare jeg som hadde laga håpløst vanskelige oppgaver. Vel.

Kristine Graneng

❋ Å sitte på bussen med baggen under føttene på vei ned til båten, for så å få øye på en uventa krølltopp som kommer på med paraglider på ryggen og sekk på magen. Min bror, Espen Askeladd.

❋ Å komme meg til topps på fjellet og å bruke lang tid på veien ned, snakke sammen med lillesøster om sånt vi ikke får tid til å snakke om ellers, kjenne på at akkurat nå er det ingenting annet som skjer enn 

Kristine Graneng

❋ Pølsegrilling på påskeaften, med ullundertøy og ullvanggenser for å holde vinden ute, men sola som fikk slippe til over nesa. Støvlekasting og eggeløp og den følelsen når jeg slenger et sykkeldekk mot en pinne og den treffer. (Og å ha en svigerfamilie som er like glad i konkurranser som min egen – flaks!)


Kategorier:

Ett kommentar til “Uka som var: 15”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.