Uka som var: 21

God mandag, dere! Jeg er hjemme i Bjugn. Her stuper svalene over tunet, åkrene står gule med løvetann og sola går ikke ned før klokka nærmer seg elleve. Det er så godt etter ei uke som var mest regn. På torsdag fikk jeg besøk fra Thailand og Oslo – det ligger en slags forbannelse over meg når jeg får besøk, for alltid når jeg skal vise frem byen og bygda mi til noen som kommer langveis fra viser Trøndelag seg fra sin verste side. Nuvel. Jeg skal vise dere noen bilder når jeg kommer så langt!

Men først noen glimt av resten av uka:

Kristine Graneng

Kristine Graneng

▻ Årets første moreller.

▻ Brettspillkveldene med tyskjentene som alltid ender med at vi bare har kommet halvveis over brettet fordi vi har så mye å prate om.

Kristine Graneng

▻ Å gå ut fra garnbutikken med en hel pose full av garn i de fineste fargene. Og at det skal bli en kjole jeg forhåpentligvis kan gå med i høst.

▻ Westworld. Så, så spennende!

▻ Å møte på rådyrene hjemme hver eneste gang jeg er ute og går. Og det øyeblikket der vi bare blir stående og se på hverandre før de hopper videre.

Kristine Graneng

▻ Tulipanene i hagen

▻ Å se det siste klippet av Skam med lillesøster under dyna rett før klokka passerer tolv.

▻ Når sola endelig titter frem etter to dager med øsende, pøsende regn og jeg kan dra frem hagemøblene og lese en snutt før sola forsvinner bak trærne.

▻ Å bare møte kjentfolk på butikken.


Kategorier:

8 kommentarer til “Uka som var: 21”

  1. Moreller er noe av det beste som finnes altså. Kult at du strikker kjole, jeg har dessverre ikke tålmodighet til annet en grytekluter..

  2. Så fint fint fint! Måtte ta med meg en håndfull moreller fra butikken selv i dag <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.