Uka som var: 28

Hei og god mandag!

Onsdag sto jeg opp mens alle andre på gården sov og dro mot togstasjonen. Landskapet rulla forbi utenfor togvinduet: Trøndelag og laksefiskerne som nesten går i ett med elva. Dovre, der lokføreren annonserte at det var store muligheter for å se moskus og elg på venstre side. Oppland og Hedmark og folk som labbet hjem etter Sommertoget med flagg i hendene og felleskjøpscaps på hodet.

Nå er jeg i Østfold hos mamma, har hatt flere solskinnsdager på rad enn det jeg har hatt til sammen i Trøndelag etter at jeg leverte masteren. Jeg spiser alle måltid ute og er smått bekymra for at jeg ikke pakka med nok bøker i kofferten.

Og ellers har uke 28 vært slik:

Kristine Graneng

▻ En ny rød disk å legge bildene mine over på når dataen forteller meg at den har fått nok.

▻ Å dra på sykebesøk med en boks is i handlenettet.

▻ Små, små gulrøtter i åkeren vår hjemme som begynner å smake akkurat slik de skal.

▻ Og da mamma dro opp den første gulrota fra bedet sitt og ga den til meg, jeg kunne skylle den i vannet fra hageslangen og spise den mens vi fortsatte rundt i hagen.

▻ Ferske reker på bryggekanten.

▻ En dag på stranda som er sånn perfekt temperert, fordi vinden blåser lett mens sola varmer.

▻ De ørsmå kantarellene i skogen vi plukket med oss noen av og spiste til elgsteken om kvelden.

▻ Mozzarella og oliven til middag ute etter at det har regnet hele dagen.

Neste etappe av Sogneturen kommer vel også en gang snart, men enn så lenge vil jeg bare si tusen takk for alle fine kommentarer på det forrige innlegget! Setter sånn pris på at dere leser. Håper dere får ei fin uke og at det er sommer hos dere òg. Klem!


Kategorier:

3 kommentarer til “Uka som var: 28”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.