Uka som var: 38

God morgen! Morgenhimmelen er rød, på komfyren damper kaffekanna, og jeg er klar for ei ny uke! Er dere? Her kommer et resymé av uka som var.

Kristine Graneng

Ukas gladsak
Du veit sånne ting du snakker i flere år, ja, i en hel liten evighet om å gjøre? Denne helga har jeg gjort en av de sakene. Jeg har nemlig vært på skrivekurs! Det var ikke bare jeg som var der heller – det var mange fine folk: kule pensjonistdamer med så mange spennende historier å fortelle, han som drømmer om å skrive som Hemingway og gjør seg småsarkastiske observasjoner på kafé, ho som ville finne igjen fantasien fra da ho var lita. Jeg har skrevet mer enn jeg har gjort på lenge, men det var nok det som var viktigst for meg tross alt – å finne ut at det går an å ha en lidenskap felles på tvers av livssituasjoner og aldre og bosted og hva det skulle være. Det er fint å skrive.

Ukas bra jobba
FØRSTE ORDENTLIGE TRENINGSTIME PÅ OVER ETT ÅR! Jeg er så glad at det må skrives med store bokstaver og utropstegn. Forrige mandag tok jeg mine første spede armhevinger, prøvde meg på solhilsen og sto i planke, passe vinglete – men lell! Nå skal det sies at kroppen ikke var så veldig glad dagene etter, men endelig er jeg klar for ny runde i morra, og kanskje, kanskje vil formen spille mer på lag etter hvert.

Kristine Graneng

Ukas kjedelige
Torsdag følte jeg meg fantastisk dum og teit da jeg fikk beskjed fra universitetet i München om at jeg får 6 studiepoeng mindre enn jeg hadde trodd fordi jeg hadde misforstått/lest feil/jeg veit ikke hva. Nå er jeg i hvert fall i minus. Det er kjedelig. Men jeg lever i håpet om at det kan ordne seg på et vis, selv om jeg det helt sikkert betyr at jeg får enda mer å gjøre fremover. Det gjør jo alltids det – ordner seg, altså!

Ukas øyeblikk

❋ frustrasjonen kvelden før jeg holdt presentasjon om en artikkel jeg hadde lest og ikke skjønte et fnugg av, og lettelsen da foreleseren var enig i kritikken min. Så vanskelig å vite om det er det man leser eller man selv som er grunnen til at man ikke forstår innimellom, men så godt når det er det første.

❋ da jeg var så forferdelig sliten og lei og bare ville hjem under dyna og grine, men så fikk jeg en fin e-post og koselige ord på bloggen. Takk! ♥︎

❋ alt det fine jeg la merke til da vi fikk i oppgave på skrivekurset å gå ut og observere. Slik kan en søndag morgen se ut:

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Ukas avhengighet
Falafel! Min lille belønning på dager som er litt tunge, er å gå inn på Mat fra Hagen, bestille en indisk rull og sitte og se på alle de fine grønnsakene deres mens jeg venter. Torsdag tok jeg med meg falafelrullen og spiste den mens jeg tittet utover den speilblanke fjorden da jeg skulle ta båten hjem til kommunestyremøte. Fint.

(Også kjøpte jeg en pakke fra Rema som jeg har spist hele helga, men den var i grunn ikke så god. I hvert fall langt ifra de jeg lager selv!)

Kristine Graneng

Ukas musikk
Fem sanger som har fått plass på høstlista mi denne uka
☂  Open Book – José González
☂  The Dreamer – The Tallest Man on Earth
☂  Dancing with myself – Nouvelle Vague
☂  Erkläre mir die Liebe – Philipp Poisel
☂  All the Years – Wild Child

Uka som kommer
Denne uka blir nok ei hektisk uke, men med det jeg tror blir ei bra helg på slutten! Jeg har dessuten satt meg tre mål for uka, og det er 1) få til to treningsøkter, 2) begynne å skrive på den novella jeg har tenkt på ei stund og 3) starte den godtefri måneden min den 1. oktober. Ja, også tenkte jeg omsider jeg skulle gjøre meg ferdig med München-guiden jeg har skriblet på altfor lenge nå!

Håper dere får ei fin uke! :)

 


Kategorier:

5 kommentarer til “Uka som var: 38”

  1. ÅHHH, blir så glad når du sier du har vært på skrivekurs! Jeg har jo.. (lol) faktisk aldri vært på et ordentlig, skikkelig skrivekurs, men har studert det på folkehøgskole og Westerdals, så ja, har jo deltatt kind of, heh.

    MEN! Jeg har lyst til å møte random mennesker, på tvers av alder og jobb etc (som du skriver) og bare..øse ut av meg inspirasjon og lytte til andre mennesker. Må melde meg på noe snart ;-)

    Ha en strålende uke!!

  2. Så gøy med skrivekurs da!
    Fin oppsummering, selv om alt ikke er strålende fint. Det er livet.
    Så greit det er når andre faktisk ser det man også ser, selv om man i utgangspunktet var redd for at man tenkte feil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.