Uka som var: 39

Kristine Graneng

Ukas øyeblikk

❋ den kvelden jeg var sikker på at jeg holdt på å bli forkjøla, hadde krøpet under teppet på rommet for å se på serier og min supersnille samboer banket på døra mi med en kopp vidunder-te. Det er slikt som gjør en både varm i magen og varm i hjertet.

Bjørn Tore og den rosa paraplyen. (Så fornøyd da jeg fikk til å lage denne animasjonen – flere bilder fra fotograferinga kommer til en blogg nær dere snart.)

❋ kirsebærsaft og foredrag på Stammen Café & Bar med Maria Isabelle. Dit kan jeg for øvrig anbefale dere å ta dere en tur – spennende konsept (de serverer vegansk/vegetarisk mat basert på økologiske varer og varer butikkene ellers ville kastet) og mye bra program!

❋ broren min som har dratt på utveksling til Thessaloniki for å studere journalistikk der et halvt år og snapper om det å handle på greske dagligvarebutikker (der alt er på gresk) og om de nye gatemusikantvennene sine.

❋ den første kveldsturen med votter og frostrøyk, opp til Festningen der jeg rakk å få med meg de siste solstrålene over byen min.

Kristine Graneng

Ukas kjedelige

Nå er jeg altså i gang med enda en eksamen for sommersemesteret i München. Så kjedelig, aller mest fordi det kanskje betyr at jeg må kutte ut et tyskemne jeg tar i høst for å rekke over alt. Heldigvis er det en spennende oppgave jeg jobber med (om NATO og Russland!), og da føles det ganske meningsfullt likevel.

Kristine Graneng

Ukas gladsak

Mamma + pappa + Oda Margrete + Aksel som kom til byen i helga. Så fint når familien, som ellers er spredt over halve Norge, kommer på besøk. Også var det ekstra fint da kjæresten også fikk til å ta seg en tur.

Kristine Graneng

Ukas bra jobba

I går begynte jeg prosjekt godtefri-måned. To dager ut går det overraskende bra, selv om ingen andre enn jeg selv har trua. Vel.

(Alle tips til snacks som ikke hører til under godterikategorien mottas med stor takk!)

Kristine Graneng

Ukas avhengighet

Den nye, myke ullgenseren som jeg har flytta inn i.

Ukas musikk

Denne uka fikk jeg to musikktips severt på sølvfat! Først Hvitmalt Gjerde, som samboeren tipsa meg om da vi så Beatles-filmen forrige helg. Så fengende riff og finurligheter, selv om jeg omtrent ikke får med meg noe av tekstene. Det andre er Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox, som spiller coverlåter i 20-tallsstil – sjekk for eksempel ut All about that bass, Heart of Glass og Boulevard of Broken Dreams!

Kristine Graneng

Uka som kommer

Denne uka har jeg som mål å finne studieflowen, være mest mulig ute og å skrive. Skal avtale en skrivedate med meg selv denne uka, for det er visst sånn det må gjøres.


Kategorier:

8 kommentarer til “Uka som var: 39”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.