Follow:
Hverdagen

Uka som var: 49

Julekort

➤  Snøen legger seg ikke før det tredje snøfallet, sier Petter på senhøsten når jeg girer meg opp over dalende snøfnugg som smelter på bakken. Og det stemmer. Mandag våkna jeg til snø som la seg i skjerfet og klistra seg til jakka mi. Det tredje snøfallet. Den fulle månen kasta lys over fjorden da jeg gikk ned bakken, men forsvant snart bak hundremillioner snøfnugg som la seg over bygda. Snøen lå i flere dager. Nå, her helt ute ved fjorden, er det bare rester igjen, men jeg overhører samtaler om kveldsturer på ski i marka og stien opp til universitetet er tettpakka snø.

➤ Sinterklaas på pauserommet på jobb den 5. desember, to store skåler med godteri. Og St. Nikolaus den 6., et lite lass muffins. Noen av godene ved å jobbe i et internasjonalt miljø.

➤ “Pass på, det kan være glatt utenfor,” sa bussjåføren til alle passasjerene som steg av, ventet med å åpne dørene til han var sikker på at de hadde hørt.

➤ Småkaker fra bestemor i små bokser i skapet og å skrive julekort i lyset fra flakkende flammer.

Og denne uka starter med fryseren full av lussekatter, en stjerneklar himmel og så mye å glede seg til. Det er sjeldent jeg setter meg ned for å skrive disse ukene, og det er nesten ikke lys å ta bilder i, men desto mer tid til å samle på sånt som gjør godt for kropp og sjel. Håper dere får ei fin uke!

LagreLagreLagreLagre

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Caroline (carolinesverden.com)

  <3

  December 12, 2017 at 12:19
 • Reply Mathilde Nicoline Bergersen

  Du har funnet så fine julekort! Elsker de <3 I år har jeg bare skrevet julekort til kundene i firmaet mitt, men neste år skal jeg sende til alle som vil ha! Har jeg bestemt meg for :)

  December 12, 2017 at 16:27
  • Reply Kristine Graneng

   Ja, synes de er så koselige jeg òg! Noe av inntektene går til Kreftforeningen også – vinn-vinn. :)

   December 12, 2017 at 20:05

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.