Follow:
Hverdagen

Uka som var: 5

For tida er det litt tungt. Da er det best å bare legge bort datamaskina når jeg kommer hjem, skru telefonen på lydløs og sette en bolledeig, gå en tur ut selv om det iser i kinnene og nesen renner, krype inn i en lang klem. Være ordentlig til stede. I hvert fall prøve på det.

Derfor blir det litt stille her også, men her er noe av det jeg vil dele fra uke 5.

Kristine Graneng

❋ “Nå må du se til å få tatt den vaksina,” tenkte jeg en dag for litt sida og sjekka ventetida i Trondheim. Over én måned. Så tok jeg en telefon til helsestasjonen hjemme og fikk time fire dager senere hos ei skikkelig trivelig helsesøster som satte sprøyta nesten uten at jeg merka det og holdt et øye med meg der jeg satt ute på venterommet og venta på at jeg skulle få lov til å dra videre. Takk <3

Og det får bli et tips denne uka: ta HPV-vaksina dere som har tilbudet og ikke har gjort det. Så, så viktig. Kreft er noe dritt.

❋ En av dagene jeg satt på lesesalen lyste det rødt på facebook. Det var Ida som kom med musikktips. “Har du hørt nå på Nr. 4?” spurte ho, og det hadde jeg ikke gjort (eller, i hvert fall bare litt), så da snekra jeg sammen ei dette skal jeg høre på bussen-liste. Enda et ekstra tips: Hør på Jeg har aldri sett elg. Den gjør meg glad!

Kristine Graneng

❋ Å lage taco på et lite kjøkken en lørdagskveld, rive i stykker salatblader og kutte cherrytomater, for å spise den ved stuebordet fra 1962 mens Chet og Ella og Monica synger.

Håper dere får ei fin uke, alle sammen! Og takk for alle de koselige kommentarene dere legger igjen. <3

Share on
Previous Post Next Post

Se også